یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما مث یه سنگ هم نباش ک لگد مالش کنن ارتباطت قطع کن با اون آدمه و گذر کن
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
بله دوست صمیمی نداشتم اصلامن کاری به هیچکس ندارم و سرم تو زندگی خودم هست ،یهو میشنوم و میبینم اونایی ...
این ک قلبت ب درد بیاره کاملا حق داری و متاسفم واسه آدمای اطرافت ک قدر آدمی مثل شمارو نمیدونن درواقع قدر محبت نمیفهمن
اما شما نمیتونی اونارو عوض کنی صرفا واسه کمتر آسیب دیدن دوری کن اونا لیاقت محبت و صمیمیت قلب شمارو ندارن ...
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...