2777
2789

ازطرف دخترعموم پیام اومده معیشتی میدن برولینک زیر بگیر منی که هیچوقت نمیزنم روی لینکا زدم وباآوردن صفحه سهام عدالت و مشخصاتی که میخواست شک کردم اومدم بیرون توگوگل سرچ کردم سایت فلان هیچی نیاورد بالا الان دلشوره اینو دارم که مخاطبین دخترعموم ناخواسته مشخصاتوبدن وواردبشن بدبخت میشن دیروقتم هست نمیتونم زنگ بزنم ازاونطرفم پیام دادم بهش هم توروبیکا هم پیامک اما تدیده هیچ خبری نیست ازش که به مخاطبینش اطلاع بده 

بدبختی اینه که همه دوروبریاش ساده ان وببینن میگن فلانی فرستاده دیگه پس درسته وای وای وای دلشوره کشت منو 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخصاتت رو ک ندادی نگران نباش بعدم اگا میترسی برو پلیس فتا و گزارش کن

نه ندادم نگران اطرافیانه دخترعمومه ندونسته برن ومشخصاتوبدن بدبخت میشن

کاش اونا بدونن هک کردن دختر عموت رو به تمام مخاطبینش این پیام و دادن اون بیشرفا آخه دیگه کی هستن چجوری میتونن همچین کاری کنن بعد حساب مردم و خالی کنن خب با این هوش میتونستن پرفسوری چیزی بشن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

زود به دختر عموت زنگ بزن به مخاباش پیام بده

دیروقته آخه الان اونم اعصاب درستی نداره استرس میگیره یه چیزیش میشه برم سایت پلیس فتا گزارش بزنم سریع جلوشو بگیرن؟