2777
2789

خونشون دربسته و تک واحد البته این خونشونو دادن مستاجر خودشون رفتن اپارتمان نشین شدن حالا به شوهرم پیشنهاد داده طبقه دوم همون خونه دربستو بسازه و ما اونجا باشیم از همسرم خواستم از پدرش بخواد طبقه بالارو رد کنه بهش بعدا بسازه اما اونا گفتن اینکارو نمیکنن و منت گزاشتن ما داریم لطف میکنیم میگیم بیا بساز و اجازه دادیم(ما ازشون نخواستیم خودشون این پیشنهادو دادن) به همسرم گفتم اگر به نام تو رد نکنن انجام اینکار حماقته پس فردا خواهرات میگن همش خونه پدرمونه و باید به عنوان ارث تقسیم بشه همسرمم حرفمو قبول داره و گفته اینکارو نمیکنه بهشون گفته اگر میخواید کمکم کنید دوسال بزارید خونتون بدون اجاره بشینم تا بتونم پولامو جمع کنم خونه بخرم اونام گفتن ن حالا همسرم با خانوادش بحثش شده مادرشوهرم زنگ زده به مادر من و میگه همش تقصیر دختر توعه تو دخترتو درست تربیت نکردی هنوز نیومده دعوا و دلخوری درست کرده مامانمم بهش گفته اره حق با شماست اگر درست تربیتش کرده بودم الان بلد بود جواب شمارو بده که پاتونو از گلیمتون درازتر نکنید و گوشیو روش قطع کرد 

بنظرتون چیکار کنم همین اول کاری داره بحث و دعوا پیش میاد نمیخام زندگیمو تلخ کنن

اصلا اصلا اصلا نرو خونه مادرشوهر خودتو بدبخت نکن تا آخر عمرم اونجا بشینی نمیتونی خونه بخری و درضمن تااخر عمرتم مستاجر باشی خوشبخترینی تا بری خونه مادرشوهر 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به افتخار مادرت پنج دقیقه ایستاده تشویق

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

حق با تویه عزیزم این اشتباه رو نکنید اینا میخوان شما خرج اون خونه بکنید بعدم بیان خونه رو از چنگتون در بیارن خودشون بشینن تو اون خونخ و گرنه اگه میخواستن ب شما خونه بدن و لطف کنن ب نام شوهرت میکردن خونه رو 

شما هم برید اجاره نشینی یا پافشاری کنید ک خونه باید بنام همسرتون بشه اولش فوش میدن و زر میزنن دور از جونت اما بعد ساکت میشن 

حق با تویه عزیزم این اشتباه رو نکنید اینا میخوان شما خرج اون خونه بکنید بعدم بیان خونه رو از چنگتون ...

دقیقا منم همین فکرو کردم حس میکنم میخاد خونه رو همسرم بسازه و بیرونش کنن بگن مال ماعه

شوهرت با دوسال نشیتن خونه نمیتونه بخرههزیته ساخت خونه هم با زمین برابر میست ک انتطار داشته باشید خون ...

ما اصلا انتظاری نداشتیم خودشون اصرار کردن بیا اونجا خونه بساز و مستاجر نباشید اگر قراره هزینه کنیم پس باید زمینو بزنن به نامش وگرنه انگار پولو ریختی دور

دقیقا منم همین فکرو کردم حس میکنم میخاد خونه رو همسرم بسازه و بیرونش کنن بگن مال ماعه

دقیقا میخواد همین کارو بکنه بری اجاره نشینی بهتره تا سرمایت رو بزاری رو خونه ای ک مال شما نیس

بعدم مسکن مهر های شهرتون فک کنم قیمتش مناسب باشه برید یکی قسطی بردارید اگه سرمایه دارید 

بعدم کسی ک خونه حیاط دار داشته و توش بوده هیچوقت نمیره اپارتمان نشینی چون نمیتونه عادت کنه ب اپارتمان

دقیقا میخواد همین کارو بکنه بری اجاره نشینی بهتره تا سرمایت رو بزاری رو خونه ای ک مال شما نیسبعدم مس ...

اره بخاطر یه سری شرایط رفته اونجا ولی همش غر میزنه دوست نداره من که کلا مخالفم برم نزدیک مادرشوهر اونم تو ی خونه زندگی کنم

این کار رو نکنید با پولتون اگر می تونید یه زمین یا آپارتمان یا خونه هر چقدر هم کوچک باشه بخرید  حتی اگر نمی تونید خودتون اونجا زندگی کنید ،اجاره بدید برید یه جایی اجاره کنید 

به نظرم اگر باپولتون  طبقه بالای خونه پدر شوهر رو بسازید سوخت میره ، بگو حداقل اندازه پول زمین که باید بهتون می دادیم  از دانگمون کم می کردید بقیه واحدی که میساختیم به ناممون می کردید