2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا تورو قرآن دعا کنین براش 😭❤️‍🩹😓💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 247 پست
هنوز همونطوریه فرقی نکرده

خدایا! از تو می‌خواهم هر کسی که اینجا با امید به درگاه تو آمده، به حاجتش برسانی؛ دلش را شاد و راهش را هموار کنی. اگر آرزویش برایش خیر است، آن را زودتر نصیبش کن🌸✨

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
@دختر_اردیبهشتم @afsooonnn @__banooo3__ @تبسم288 @یانورvr لطفا با دل های پاکتون براشون دعا کنید ...

حالشون چطوره ؟؟؟ خبر دارید ؟؟؟ 🥺

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه نمیدونم عزیزم

الان که خوندم گفتن همونطوره

الهی که خبر سلامتیشو بدن 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

برای اونایی که میخاستن ببینن حالش چطوره؟

از ۲۵ آبان تا الان۱۴ آذر همونطوریه🥺🙁😕❤️‍🩹💔

بخوان..که زن از رنج هایش قوی تر است.✨🍓🌈🌱🦋📚یک عدد سایپوسکشوال و INTJ
@مامان،مهدیار @zahraayat @eliott93 @بانویتابستون۷۱ @هر_سقوطی_پایان_نیس لطفا با دل های پاکتون بر ...

سلام خواهر جان 

حاجت روا باشند ان شاء الله

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️