2777
2789

دوستان من به طور معمول صدام مثل گوینده هاست و از وقتی اومدم دانشگاه این رو زیاد بهم میگن و برای برنامه های مختلف بهم پیشنهاد میدن،حتی خیلی از اساتید حمایتم میکنن،

اما امروز یکی از استاد های آقا که بعد کلاس منو نگه داشت

(امروز نسبت به بقیه روز ها خوش پوش تر رفته بودم،امتحانشم نمره کامل گرفتم)

و به طرز مشکوکی هی سالن رو چک میکرد کسی نباشه طوری که اولش ترسیدم

بعد گفت رو به روم بشین، و شروع کرد به نقد منفی از صدام برعکس نظر عموم مردم

که آره چطور با این صدا مصاحبه قبول شدی؟(دانشجو معلمم)

چرا بعضی از حروفت میزنه،اصلا عادی نیستی،

من باشم به تلفظ های تو ۱۵ هم نمی‌دم،

یعنی رسما صدای من رو تحقیر کرد و بی دلیل ایراد ازش گرفت و صدایی که ایراد خاصی نداره و بقیه ازش تعریغ میکنن رو بسیار سرزنش کرد و...

قبلا هم خیلی بی دلیل شده من رو سر کلاس بهم گیرای منفی،بده یا اینکه به بهانه حرف زدن با بغل دستیم سر میزم شکلات بزاره.

و من اصلا نمیدونم علت این رفتار امروزش چی بود؟

دوستم میگفت ترفندش برای اینکه به قولی بهت نزدیک بشه و باهات یه تایمی رو تنهایی بگذرونه هست،با اینکه متاهل و سن پدرمه...وگرنه تو هیچ مشکل خاصی نداری که بخواد اینطوری بگه...و به قولی روت نظر داره...

اما من میترسم بخواد بخاطر جنس صدام با حراستی چیزی در میون بزاره و بگه شایسته معلمی نیست🫠

نظر شما چیه؟

با بغل دستی حرف میزنید استاد بهتون شکلات میده؟ 

من با بغل دستیم حرف زدم منفی داد

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بغل دستی حرف میزنید استاد بهتون شکلات میده؟ من با بغل دستیم حرف زدم منفی داد

نمی دونم...

با اینکه همه حرف میزدن

و دوستم صندلیش نزدیک تر بود

ولی شکلات رو  عمدا گذاشت رو میز من گفت باهم بخورین ولی حرف نزنین:/

صدات چه ربطی به حراست داره ؟ شما دیگه مصاحبه رو قبول شدی .زیاد سر کلاسش صحبت نکن که صداتو بشنوه و کا ...

آخه بعد از قبولی هم ما همچنان تحت نظریم،و خیلی ترس ایجاد میکنن

اما بعید میدونم جنس طبیعی صدا یا حتی کسی که با کلاس گویندگی صداشو تقویت کرده باشه غیرشرعی حساب بشه،

ممنون از راهنمایی تون🌻

آخه بعد از قبولی هم ما همچنان تحت نظریم،و خیلی ترس ایجاد میکنناما بعید میدونم جنس طبیعی صدا یا حتی ک ...

بله تحت نطر هستین .

برای پوشش اصولا و حجاب . 

دوست من بینیش شکسته بود و صداش به اصطلاح تو دماغی بود به طوری که کسی که بار اول باهاش صحبت میکرد ما باید براش ترجمه میکردیم و متوجه نمیشد که چی میگه .ولی دبیری فرهنگیان قبول شد و الان هم معلمه .

توی دانشگاه فرهنگیان هم اصلا گاهی دوره فن بیان میزارن . 

و فکر نکنم به این چیزا گیر بدن .

فکر بد نکن اون جای پدرته ،بدون منظور هوای دانشجویان را دارن ،خیلی برام پیش اومده اساتید برجسته هوامو داشتن و بهم خیلی احترام گذاشتند چون خیلی درس خون بودم

و هیچ وقتم هیچ فکر بدی در موردشون نکردم فقط حس کردم که پدر م هستند

فکر بد نکن اون جای پدرته ،بدون منظور هوای دانشجویان را دارن ،خیلی برام پیش اومده اساتید برجسته هوامو ...

بله صد درصد من از انتقاد های سازنده خوشحال میشم

اما ایشون کلماتشون تخریب گرانه بود و رسما میگفت بخاطر صدایی که شاید بخاطر لحن گویندگی یکم تلفظ هاش با فرد عادی فرق داره شایسته معلمی نیستید و..

مثل تمسخر و تحقیر