2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله اول

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 28 پست
كجايي هستين مگه من سونو ش شد ٨٥تومن ازمايشش هم٩٥شهرستانم البته تهران گرون تره

چقد ارزون، من شیرازم همین دیروز انجام دادم، سونو شد ۱۴۰ازمایش هم ۱۰۳هزارتومن

چند جای دیگه هم پرسیدم قیمتا توی همین رنج شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

براش توضیح دادم هفته ۱۰ که بودم دکتر واسم نوشت گفت ۱۲ تا ۱۳ هفته برو از اون موقع خیلی گفتم حتی ...

حالا پولش که زیاد نیست اونقدا، از یه دوستی اشنایی قرض کن بعد بهش بده، چون اگه تا چند روز دیگه نری دیر میشه و دیگه فایده نداره

به نظرتون اگه نرم مشکلی پیش میاد

مهمه حتما برو خدایی نکرده مشکلی داشته باشه متوجه میشن غیر از این زمان مجوز سقط نمیدن

خیال خودتونم راحت میشه ان شاا الله صحیحو سالم باشه

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
من امروز ۱۲ هفته ام کامل شد رفتم واسه سونو و آزمایش غربالگری تا انجام بدم شوهرم گفت دستم پول نیست زد ...

اگه فامیلی نیستین و جوان هستین اشکال نداره.یکی از فامیلامون نرفت ولی سونو بعدی رو حتما باید انجام بدی

👶👶👶
مهمه حتما برو خدایی نکرده مشکلی داشته باشه متوجه میشن غیر از این زمان مجوز سقط نمیدن خیال خودتونم ر ...

من زتدایین همزمان با من باردار شده من رفتم اون میکه نمیرم و ترسی ندارم 

من زتدایین همزمان با من باردار شده من رفتم اون میکه نمیرم و ترسی ندارم 

خوبه شجاعه ولی اگه خدایی نکرده سالم نباشه بعدا مجوز نمیدن دردسرش برای پدر و مادرِ

ان شاء الله که سالمه

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

اگه سونو اول رو ندین دومی هم فایده نداره چون باید جواب سونو اول همراهتون باشه تامطابقت بدن‌‌. شرایطی که باید غربالگری نفرستن اینه که فامیل نباشین. تو فامیل هیچ کدومتون عقب افتاده نداشته باشین. سنتون زیر ۳۵ سال باشه و مادر معتاد یا مشروب خوار نباشه. ولی تو ایران همه رو می فرستن غربالگری. چون درآمد خوبیه. اکثر دکترا با آزمایشگاه و سونوگرافی خاصی قرارداد دارن و اگه غیر از اونجایی که می فرستن بری، جوابو قبول نمی کنن و دوباره می فرستن.

بعضیا قرار بود یه ب و س کوچولو باشن 😍😍 کار بالا گرفت به دنیا اومدن😲😲😲
اگه سونو اول رو ندین دومی هم فایده نداره چون باید جواب سونو اول همراهتون باشه تامطابقت بدن‌‌. شرایطی ...

کی همچین حرفی زده این سونوها و ازمایشارو گذاشتن که مثل قدیم انقد بچه عقب مونده و مریض به دنیا نیاد و اینکه دکتر میگه هرجایی که خودت دوست داری برو فقط معتبر باشه این حرفه شما خیلی عجیبه 

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
کی همچین حرفی زده این سونوها و ازمایشارو گذاشتن که مثل قدیم انقد بچه عقب مونده و مریض به دنیا نیاد و ...

اینو یه دوست ماما بهم گفت زمانیکه جواب دومین غربالگریم نشون داد که دوقلوهام مشکل دارن. ولی من به اون تست اهمیتی ندادمو خدا رو شکر سالم و سرحالن. اینجور باشه که چون تو قدیم این تست انجام نمیشده هر خانواده باید یه بچه عقب افتاده داشته باشه. روزی که من جواب تستم رو بردم مطب ۵ نفر بودیم که جواب تستمون مشکل داشت. هر ۵ تامونم تصمیم گرفتیم بچه هامونو بدنیا بیاریم. الانم خدا رو شکر که همبازیهای خوبی واسه همدیگن. 

بعضیا قرار بود یه ب و س کوچولو باشن 😍😍 کار بالا گرفت به دنیا اومدن😲😲😲