2777
2789

میخواستم یه بن مژه ظریف بزنم ک دنبالشو ی کوچولو حالت بده گفت اجراش رو چشمات جالب نمیشه! در صورتی که پف پشت پلک ندارم! اما حالت چشمهام جوریه که ظاهرا خوب نمیشه به گفته اون خانم، از جراحی پلک میترسم چون نمونه های توی اینستا، وقتی پشت پلک بخیه زده و کبود و متورمی که در نتیجه جراحیه، میبینم وحشت میکنم حقیقتا دل و جرات جراحی ندارم ، تبلیغ هایفو رو دیدم اما هیچ تجربه و نمونه کار واقعی که تبلیغ نباشه رو برخورد نداشتم کسی تجربه داره؟ اصلا ارزش هزینه کردن داره؟

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
لیفت شقیقه کن اگه پف پلک بالارو نداری

نیازی ندارم، چشمام کمی کشیدست جالب نمیشه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبتون بخیر

یلداتون مبارک

ببخشید من قبلا سوال حس ششمی ازتون پرسیدم حستون خیلی خوب بود الان گیر کزدم میشه کمکم کنین

ببخشید گلم من میخواستم یه کت شلوار بخرم بعد خواستم حستون بدونم اگه بگیرمش اوکیه؟ پشیمون نمیشم؟؟

آخه یخورده گرونه نزدیک ۵ تومنه برا همین وسواسی شدم 

میگم همونقدر ک الان خوشم میاد خوبه راضی خواهم بود یا نه🥲