سلام مامانا من پسرم دوماه دیگه میشه4سالش وقتی شبکه پویا میرسه ب ساعت9/30لالایی و قصه ک میذاره پسرم شروع میکنه ب گریه کردن میگه نخونن،میگه چرااینجوری میشه کارهرشبشه حتی ی کتاب لالایی داره میگه اینونخون چرااخه هرچی بهش میگم بچه هاشب میخوابن تاصبح بیان حالیش نمیشه واقعا اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست😔
شاید شبها خواب بد می بینه قرآن بزار بال سرش یا توی اتاق تنها میخوابه
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب چرا اذیتش میکنی شبکه پویا نذار و داستان نخون هنوز درکی از این موضوع نداره
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊