2777
2789

اگه خودم به میل خودم براشون خرید کنم حس رضایت بهتری دارم تا اینکه هربار یه چیزی ازم بخوان

ممکنه بکین خو نه بگو بهشون.... درسته میتونم قبول نکنم ولی بعدش احساس گناه بدی میگیرم

من خودم در حد توانم براشون هر از گاهی خرید میکنم ولی اینکه تو هر موردی به من زنگ بزنن مثلا برام بسته نت بزن، برام اینقد پول داری بزنی، فلان لباسو برام نمیگیری... اینو برا خونه بخر بیار و... و.... 

واقعا هم نمیتونم بی تفاوت باشم هم دارم اذیت میشم چون خودمون خیلی خرج داریم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اوضاع مالیشون خوب نیست ولی خوب من خودم نسبت بهشون بی تفاوتم نیستم ولی خوب انتظار ندارم برا هرچی بیان سراغ من... منم زندگی خودمو دارم بخدا گاهی خودم لباس ندارم ولی برای خواهرم خرید میکنم 

دور از جونش مامانم بهم میگه من مردم ببرم جایی ک زندگی میکنی خاکم کنگوش ندم عذاب وجدان دارمبعد از 120 ...

من میتونم نه بگم ولی ترجیح میدم خودشون درخواست نکنن ک من بعدش حس گناه نگیرم بخدابااینکه شاغلم اما همیشه دستم خالیه چون اصلا هیچ پولی پس انداز ندارم شوهرمم غر میزنی تو ولخرجی درحالی که نمیدونه من خرج خونوادم میکنم 

البته اوضاع مالیشون خوب نیست ولی خوب من خودم نسبت بهشون بی تفاوتم نیستم ولی خوب انتظار ندارم برا هرچ ...

منم مثل شما خسته شدم ب خدا

باورت نمیشه کاری برام انجام ندادن اصلا

تو خرید جهیزیه کمکم نکردن

عروسی گرفتم هیییچ کادویی ندادن 

یادم نمیاد مجردی اصلا منو خرید برده باشت

هرکی خانوادش پشتشه و کمکش میکنه ماهم اینطور

مثلا برادرم با دوستاش میره بیرون زنگ میزنه اینقد پول میزنی حسابم

خواهرم میره اریشگاه ناخن بکاره پول میخواد

مامانم میگه قربونت مامان اگ پول همراته  داری میای خونه روغن و مرغ بخر

اون یکی آجیم زنگ میزنه نت نمیزنی برا خواهرت

من میتونم نه بگم ولی ترجیح میدم خودشون درخواست نکنن ک من بعدش حس گناه نگیرم بخدابااینکه شاغلم اما هم ...

درست میگی

من ک ب نفهمی خانوادم پی بردم

مامانم همش از بدهیاش میگه

منم دلم میسوزه کمک میکنم بهشون

خودم خیلی چیزا لازم دارم ولی نمیتونم بخرم

دقیقا عین شما

مثلا برادرم با دوستاش میره بیرون زنگ میزنه اینقد پول میزنی حسابمخواهرم میره اریشگاه ناخن بکاره پول م ...

اوه دیگه هیچی میری سرگار فقط برای اونا

ب نظرم کارو ول کن نرو 

اینطور فقط داری خودتو خسته میکنی😅😅