اگه خودم به میل خودم براشون خرید کنم حس رضایت بهتری دارم تا اینکه هربار یه چیزی ازم بخوان
ممکنه بکین خو نه بگو بهشون.... درسته میتونم قبول نکنم ولی بعدش احساس گناه بدی میگیرم
من خودم در حد توانم براشون هر از گاهی خرید میکنم ولی اینکه تو هر موردی به من زنگ بزنن مثلا برام بسته نت بزن، برام اینقد پول داری بزنی، فلان لباسو برام نمیگیری... اینو برا خونه بخر بیار و... و....
واقعا هم نمیتونم بی تفاوت باشم هم دارم اذیت میشم چون خودمون خیلی خرج داریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته اوضاع مالیشون خوب نیست ولی خوب من خودم نسبت بهشون بی تفاوتم نیستم ولی خوب انتظار ندارم برا هرچی بیان سراغ من... منم زندگی خودمو دارم بخدا گاهی خودم لباس ندارم ولی برای خواهرم خرید میکنم
دور از جونش مامانم بهم میگه من مردم ببرم جایی ک زندگی میکنی خاکم کنگوش ندم عذاب وجدان دارمبعد از 120 ...
من میتونم نه بگم ولی ترجیح میدم خودشون درخواست نکنن ک من بعدش حس گناه نگیرم بخدابااینکه شاغلم اما همیشه دستم خالیه چون اصلا هیچ پولی پس انداز ندارم شوهرمم غر میزنی تو ولخرجی درحالی که نمیدونه من خرج خونوادم میکنم