2777
2789

سلام دوستان 

من حدود ۵۰ روز پریود نمیشدم ، یه مامای احمق برام مثلا پروژسترون نوشت که بزنم پریود شم . دارو رو گرفتم بردم درمانگاه ، پرستار هم زد بعد اینکه زد گفتم چرا یکیشو زدی ؟! گفت خب کافیه برای جلوگیری از بارداری ...من 😮😳

ینی دو روز مثه ابر بهار گریه کردم ، مخصوصا وقتی تو نت خوندم گاها کلا جلوی پریود رو میگیره ! 😭

ینی روزگارم سیاه شده به خدا 

مامای خنگ ، که فقط حلالیت میخواد و میگه هیچ راهی نداره اثرش از بین بره 

با دوتا متخصص دیگه هم صحبت کردم همینو گفتن ، تازه یکیشون میگفت ممکنه کلا یائسه بشی 😞

دارم دق میکنم 

از خانم های خوب سایت اگه تجربه ای دارن یا خودشون از این آمپولا رو زدن میخوام بهم بگن اونا هم سه ماه کامل پریود نشدن ؟ بعد از سه ماه پریودشون منطم بود ؟ 

دارم دیوونه میشم به خدا 😭😭😭😭

کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…

من زدم تا3ماه نمیشی بعدمیشی نگران نباش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زدم تا3ماه نمیشی بعدمیشی نگران نباش

ای وای 

چقد بد ،😭😭😭 آخه همینجوریش من تو خطر یائسگی بودم ، عملا بیچاره م کرد 

منی که همینجوریش به مشکل خورده بودم سه ماه تخمدون رو غیرفعال کرد 😭😭😭

خدا لعنتش کنه 

شکایت ماما کن

گلم ، شکایت از اون که درد منو دوا نمیکنه ، جدایی از اون کلی دوندگی و هزینه داره ، نمیکشم 😞