2777
2789

ترجیحا متاهلا جواب بدن که تو بطن زندگی هستن

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصاحبه آخر زهره فکور صبور رو ببین جواب همه اونایی که این سوالو دارن میده

مرسی حتما

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
من دارم فکر میکنم به سومی😑😑😑😑تازه شاغل هم هستم شهر غریب دست تنها ولی عشق نی نی

بسلامتی ایشالا

من رکورد ۱۰ سال بچه نیوردن و دارم ،از بس از بچه بدم میاد ،خداییش تو اون ده سال خیلی خوشگذروندم، مسافرت و تفریح و ....ولی بعد بچه خیلی اذیت شدم همش نق و ناله و بهانه 

من رکورد ۱۰ سال بچه نیوردن و دارم ،از بس از بچه بدم میاد ،خداییش تو اون ده سال خیلی خوشگذروندم، مساف ...

بلاخره چی شد که تصیم گرفتی بچه دار بشی

گفتم شوهرم بخاطر من ۱۰ سال هیچی نگفت ،گفت هر جور تو بخوای ،یکمم من به دلش راه بیام

راستش منم از این روز میترسم سنم ۳۴هست مثلا خدا نکنه ۴۲ تازه محبور باشم بچه دار بشم بخاطر دل شوهرم

راستش منم از این روز میترسم سنم ۳۴هست مثلا خدا نکنه ۴۲ تازه محبور باشم بچه دار بشم بخاطر دل شوهرم

این تصمیمی هست که خودت و همسرت باید باهم بگیرید ،ببین بعضیا ذاتن بچه دوست دارن ،بعضیا تو ذهنشون گنجوندن زندگی یعنی شوهر کردن و بچه داشتن ،یعنی یکی از این مراحل نباشه دق می کنن ،ولی من به شخصه آدم خوشگذرون بودم و اینکه از مسئولیت متنفرم، ببین الان جون به جون بچم وصله ،عاشقشم  ،ولی خداییش زندگی بدون بچه بهشته بهشت،با بچه زندگیت فقط می شه دغدغه و من از این متنفرم ،از حاملگی و دردهاش، یه روز لک بینی داشتم ،ویارهای وحشتناک، درست نمی تونستم بخوابم  ترک شکم ،بعد زایمان ،یه روز بچه واکسن داره ،کولیک داره ،سیر میشه ،آیا وزن میگیره ،همش باید درگیر باشی ،بعضی بچه ها تا یکسال خوابشون تنظیم نیست ،تازه چهاردست و پا راه می ره خونت و به هم می ریزه ،من که جایی مهمونی دعوت بودم عزا میگرفتم کسی نبود بچم و بگیره آماده بشم و هزاران مشکل دیگه تازه اینا زمانی که بچت سالم باشه ،خدایی نکرده مریضی چیزی داشته باشه واویلاست

این تصمیمی هست که خودت و همسرت باید باهم بگیرید ،ببین بعضیا ذاتن بچه دوست دارن ،بعضیا تو ذهنشون گنجو ...

مرررسی عزیزم که اینقد وقت گزاشتی و به سوالم جواب دادی من هیچ علاقه درونی هیچ وقت به بچه نداشتم ولی همسرم واقعا دوس داره ولی الان بخاطر نداشتن شرایط چیزی نمیگه و به حرف منه و از این میترسم یه روز در سنین بالا حرف بچه رو بزنه یا اگه بچه ای هم نباشه حسرت بدل بمونه اینا منو از اینده میترسونه

مرررسی عزیزم که اینقد وقت گزاشتی و به سوالم جواب دادی من هیچ علاقه درونی هیچ وقت به بچه نداشتم ولی ه ...

می فهمم چی میگی ،امیدوارم هر تصمیمی که می گیره بهترین ها برات رقم بخوره