2777
2789
عنوان

یه حس ششم قوی بیاد لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 449 پست
زودتر از آنچه فکرش رو بکنی.

مسخره ام میکنی یاامیدوار ۲۸سالمه ...کی دیگه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
چرا؟؟بدردم نمیخوره؟

من همچین گفتم؟اگه شما رو دیده مسلما باید پیشنهاد میداد .پسرا احساسی نیستن گاها منتظرن وضع مالیشون خوب بشه.اگر هم یه طرفه دوستش داری و شناختی ازت نداره دیگه چه انتظاری داری عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر افکاری که ما میترسیم اصلا پیش نمیاد.اگه هم اون عکس برات مهمه.و‌ طرف میشه حرف زد.بگو گوشی دست ب ...

نمیدونم شاید من خیلی حساس شدم تاپیکمو بخون اونجا جریانو گفتم ت یکی از کامنتایی ک ت همون تاپیک گزاشتم گفتم چ عکسی کاش بخونی نظرتو بگی ک  حست میگ عکسو کامل دید یا اصلا یادشم نیست بهش فکر نمیکنه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
مسخره ام میکنی یاامیدوار ۲۸سالمه ...کی دیگه

عزیزم من حس قلبی ام میگم.چرا دور از جون مسخره.اتفاقا ازدواج شما هم به موقع و هم عالی میشه.سن پایین ها اکثرا نمیتونن زندگی کنترل کن.آشنا ما دوازده سالگی نامزد کرد.سیزده سالگی ازدواج تابستان 1403 .اول تابستان دخترش به دنیا اومد.بعد بیمارستان خونه بابا و دادگاه.چون درکی از زندگی نداشت.الان باید امتحان علوم میخوند.فقط فقط توکل بر خدا انشالله بهترین بخت رو به زودی داشته باشید🌹🌹🌹

بگردممم خوبه اشکال نداره😍😂منم باهاش حرف زدم قبلا بهم گفت جانم ببین تا سه روز رو ابرا بودم هی برا خ ...

کاش به منم میگفت جانم 😂🤦‍♀️

بهش میگم مامان خوبن ؟ اصلا جواب نداد (نمیدونم نشنید یا حواسش نبود یا چی،چون آروم گفتم)😔

سرش پایین انداخته بود و ساکت یه گوشه وایساده بود 

انگار اون دختره من پسرم ... 🤦‍♀️😂 (بابا یه ذره از اون متانتت کم کن لعنتی، تو هم یه چیزی بگو ،اینم شانس من ...)

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

نمیدونم شاید من خیلی حساس شدم تاپیکمو بخون اونجا جریانو گفتم ت یکی از کامنتایی ک ت همون تاپیک گزاشتم ...

خدا نکشتت.الان خوندم.تو عکس صورتش هم افتاده بود؟یه همون قسمت درخواستی؟اگه فقط قسمت در خواستی بوده.مهم نباشه برات به هیچ عنوان.به هزار دلیل.نه اسمی رو عکس بوده نه صورت طرف.این دیگه بستگی به خودت داره چقدر این قضیه تو ذهنت کن رنگ یا پر رنگ کنی.اگه هم با صورت بوده و طرف رو اصلا ندیده.اینم بهتر یه عکس بوده تو اینترنت شانسی ذخیره شده.انگار دوست صمیمی ات چشم و گوش بسته هست .والا .دیگه نبینم قطاری در باره این موضوع تایپیک بزنی.در اخر احتمال رو این بزار ندیده وسلام