2777
2789
عنوان

فردا عمل دارم ولی خونریزیم شروع شد دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 58 پست

اگه پاک بشی که هیچ مشکلی نیست

آبغوره بخور 

گل گاو زبون غلیظ دم کن ایستاده سر بکش لکه بینی اگه باشه قطع میکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منظورم اینه بجای ۵ روز ۷ روز در نظر میگرفتی چون باید قبل از تخمکگذاری باشه

من میخواستم بندازم با دکتر افلاطونیان که دو سه هفته بعد نوبتم میشد

وای هیچوقت اینجوری نمیشدا

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام اگه سوالی داشتم با عرض معذرت از شما بپرسم.البته با اجازه

نه دلبر جا دکتر نیستم😊 فقط خودم هیسترو شدم شرایطش رو میدونستم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
نه دلبر جا دکتر نیستم😊 فقط خودم هیسترو شدم شرایطش رو میدونستم

ان شالله همیشه سلامت باشی عزیزم

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
اگه پاک بشی که هیچ مشکلی نیست آبغوره بخور  گل گاو زبون غلیظ دم کن ایستاده سر بکش لکه بینی اگه ...

اوه دمت گرم

راس میگی خوبه از این چیزا بخورم

نشاسته هم خوبه؟

هیسترو واسه چی انجام میشه؟ با بیهوشی انجام میشه؟

اره بیهوشی

برطرف کردن مشکلات رحم مثل چسبندگی سپتوم

من روزي كه قرار بود عمل بشم يهو جلو انداختم سه روز زودتر و شروع به لكه بيني ... زنگ زدم بهشون گفتم، گفتن اگه در حد لكه بوده بيا صبح، رفتم و انجام دادم هم لاپرا هم هيسترو

من روزي كه قرار بود عمل بشم يهو جلو انداختم سه روز زودتر و شروع به لكه بيني ... زنگ زدم بهشون گفتم، ...

وای چه خوب اگه اینجوری بشه که عاااالیه 

من همچنان بهشون زنگ میزنم تا جواب بدن یه چیزی ام میخورم بند بیارتش.

بهم گفت عکس رنگی بگیر ببین لوله هات بازه،گفتم من عکس نمیگیرم دکترخودم گفت لاپاراسکوپی باید بشی گفت پس بیا برای لاپاراسکوپی ... از هیسترو چیزی نگفت نمیدونستمم چیه

وای چه خوب اگه اینجوری بشه که عاااالیه  من همچنان بهشون زنگ میزنم تا جواب بدن یه چیزی ام می ...

من عكسم گرفته بودم قبلا،به منم از هيسترو نگفت ولي روالشون همينه كه همزمان با لاپرا هيسترو هم ميكنن ديگه، خيلي هم خوبه يه بار بيهوش ميشي همه چيز چك ميشه و اگه نياز بود كاري انجام بدن همون موقع انجام ميدن

من عكسم گرفته بودم قبلا،به منم از هيسترو نگفت ولي روالشون همينه كه همزمان با لاپرا هيسترو هم ميكنن د ...

چه بهتر.

شما مشکلتون چی بود ؟

با لاپارا و هیسترو حل شد؟

هزينه رو بهت نگفتن ؟ دكتر افلاطونيان يزد توي بيمارستان مادر انجام ميده؟ تهران هم لاله انجام ميد ...

من رفتم توی مرکز ناباروری

بهم گفتن به نسبت سختی عمل و ... از سیصد تا هشتصد تومن

هزينه رو بهت نگفتن ؟ دكتر افلاطونيان يزد توي بيمارستان مادر انجام ميده؟ تهران هم لاله انجام ميد ...

دکتر افلاطونیان یک شنبه ها توی مرکز ویزیت میکنه دوشنبه ها توی مرکز عمل میکنه

بقیه روزا فکر کنم توی مادر