من آندومتريوز بودم، كيست و چسبندگي و يه فيبروم برداشتن، شهريور عمل كردم دو هفته ديگه بايد برم دكتر بررسي كنه وضعيتمو، ١١/٥ هم هزينه عملم شد، چقد واسه شما هزينه مناسبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آندومتريوز بودم، كيست و چسبندگي و يه فيبروم برداشتن، شهريور عمل كردم دو هفته ديگه بايد برم دكتر ب ...
دکتری که خودم میرفتم پیشش گفت لاپاراسکوپی سه و نیم الی چهار تومنه توی بیمارستان خصوصی
این مرکزه خیلی هزینه هاش مناسبه.فک کنم ای وی افو اینا تقریبا ۳تومن درمیاد اونم بعضیا کارت بسیج فعال درست میکنن و چندماه بعد نامه میدن به مرکز تا سه ملیون و نیم همه ی کاراشون رایگانه اونم با دکترای خیلی خوب ،ازمایشگاه خیلی خوب نوبتای خیلی خوب اما یه مرکز تقریبا درپیت که درو دیوارا و سالنش تو ذوق ادم میزنه !!!! اما خب فکر کنم اکثرا راضی برمیگردن
دکتری که خودم میرفتم پیشش گفت لاپاراسکوپی سه و نیم الی چهار تومنه توی بیمارستان خصوصی این مرکزه ...
واقعا مهم نتيجه ست ! من ١١/٥ ميليون دادم يعني بيشتر از هزينه اي وي اف و دوتا انتقالم با آزمايشاي ايمني انعقادي و اينا حدودا ١٥ تومن خرج كردم، خدا كنه نتيجه خوبي داشته باشه ، همين
دوست عزیزم میشه بگی اندومتریوز بودی یعنی چی؟؟؟ از کجا فهمیدی؟؟ من دیواره رحمم یه بار روز پانزدهم ...
خوبي عزيزم ؟ آندومتريوز اگه بودي تا حالا مشكوك شده بودن و واست كاري ميكردن، من اول توي سونو پيش از اقدام سه سال پيش كيست مشكوك به آندو ديدن ىلي خب اقدام كردم و نشد و ... بعد از اي وي اف و انتقال منفي ديگه گفتن لاپرا بشي ببينيم وضعيت چيه... سونو دوتا كيست نشون ميداد كه با گياهخواري كلي كوچيك شده بود ولي بعد از لاپرا ديدن ٤ تا كيست بوده و يه فيبروم كه هيچ سونويي نديده بودش، چسبندگي هم داشتم كه دكتر آصف جاه گفت برداشتم همه اينارو... كيستام هم توي تخمدان بود
حالا نميدونم الان وضعيتم چيه چون تا الان ال دي ميخوردم كه پريود نشم
ایعنی کسی که اندو هس نشونه اش داشتن کیسته؟؟؟؟؟ من دیواره رحم نوشته دارای چندین لایه تو سونو ...
به نظرم من كه شما نداري وگرنه تا حالا دكتر شك كرده بود يه آزمايش ca125 حداقل واست مينوشت، بعد اينكه درد دارن بعضيا توي پريودي يا خونريزي شديد و يا درد حين نزديكي... اينا يه سري نشونه هاش هستن من نشونه ام ناباروري بود كيستام يكي ٣/٥ يكي ٢/٥ بود يه مدت تمام محصولات حيواني و دامي رو قطع كردم فقط مغز و ميوه و سبزيجات ميخوردم كيستا شده بودن ١/٥ و ١
حديثي ضخامت آندومتر ربطي به آندومتريوز نداره ها، حالا برو عكس ببين اصلا ببين لوله ها توي چه وضعيتي هستن... به نظرم شما هم مثل من مدتيه كه منتظرين چطور تا حالا عكس رو نگفتن بگيري ؟؟