2777
2789
عنوان

فردا عمل دارم ولی خونریزیم شروع شد دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 58 پست
سه و نیم میلی گرم؟؟؟؟؟ من چون دارو واسه ای یو ای میخوردم یه کیست به اسم نابوت ۳ میلی گرم در اورد ...

نه عزيزم سانتيمتر يعني ٣/٥ سانتميتر بود شد ١/٥ سانتيمتر

اين كيست نابوت رو نميشناسم ولي

حديثي ضخامت آندومتر ربطي به آندومتريوز نداره ها، حالا برو عكس ببين اصلا ببين لوله ها توي چه وضعيتي ه ...

اصلا فکرشم نمیکردم

ببین اخهه ما تقریبا دوسالی فقط دنبال درمان همسرم بودیم ک خداروشکر اوکی شد با هزار بدبختی 

الان تازه رسیدم ب خودم 

ماه پیش ای یو ای کردم اما فردا موعدمه از دیروز همش لک بینی دارم 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزيزم سانتيمتر يعني ٣/٥ سانتميتر بود شد ١/٥ سانتيمتر اين كيست نابوت رو نميشناسم ولي

🤔🤔🤔🤔🤔🤔

منم کیست نابوت نشنیدم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
نه عزيزم سانتيمتر يعني ٣/٥ سانتميتر بود شد ١/٥ سانتيمتر اين كيست نابوت رو نميشناسم ولي

ب نظرت کیست من ۳میلی متره برطرف میشه 

منشیه مطب ک سونو ها رو میبینه میگفت چیزی نیس 

اما اون ک تشخیص درستی نداره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

پرپر شما عکس رفتی؟؟؟

خیلیا بعدش سریع حامله میشن چطور نشدی؟؟

همسرت وضعیتش چطوره؟؟

ب نظرت کیست من ۳میلی متره برطرف میشه  منشیه مطب ک سونو ها رو میبینه میگفت چیزی نیس  ا ...

سه میلی متر؟؟؟

حدیث جان  دست انداختی؟

سه میلیمتر که دیگه اسمش کیست نیست.نقطس.

مردم کیستای هفت سانتی و ده سانتی دارن پری به خیالشون نیست

رفتم خوندم درباره کیست نابوتین

نوشته بی خطر هستن در اثر عفونت ایجاد میشن

ای لعنت ب این عفونت 😣

پرپر شما عکس رفتی؟؟؟ خیلیا بعدش سریع حامله میشن چطور نشدی؟؟ همسرت وضعیتش چطوره؟؟

کسایی که لولشون بسته باشه اما تخمک خوب و اسپرم خوب داشته باشن زود حامله میشن

برای بقیه مشکلات تا هفت هشت ماهم زمان میبره

سه میلی متر؟؟؟ حدیث جان  دست انداختی؟ سه میلیمتر که دیگه اسمش کیست نیست.نقطس. مردم کیس ...

ن بخدا شوخی نمیکنم 

خب چکار کنم میترسم .

پری جان قطع نشد خونریزیت هی دستمال بکش ببین بازم خون میاد یا ن 

ن بخدا شوخی نمیکنم  خب چکار کنم میترسم . پری جان قطع نشد خونریزیت هی دستمال بکش ببین با ...

نترس بابا سه میلیمتر خییییییلی ناچیز و کوچیکه

اصلا ارزش قرص خوردنم نداره

خونریزی که نمیشه اسمشو گذاشت تا از بیرون رسیدم توی خونه و نشستم بهتر شدم.ولی خب با دستمال که چک میکنم هنوز لک میشه

نترس بابا سه میلیمتر خییییییلی ناچیز و کوچیکه اصلا ارزش قرص خوردنم نداره خونریزی که نمیشه اسمشو ...

تو این جور مواقع شماره منشی مطب رو باید داشته باشی 

معمولا نمیدن اما من همیشه میگیرم میگم راه دورم و فلان 

تو این جور مواقع شماره منشی مطب رو باید داشته باشی  معمولا نمیدن اما من همیشه میگیرم میگم راه ...

مطب نیست.مرکزه.تا ساعت دو بیشتر نبودن.دیگه رفتن خونه هاشون

پرپر شما عکس رفتی؟؟؟ خیلیا بعدش سریع حامله میشن چطور نشدی؟؟ همسرت وضعیتش چطوره؟؟

من دو ساله عكس گرفتم ولي خب مشكل انسداد نداشتم! همسرم هم خدارو شكر وضعيتش خوبه سالمه مشكلي نيست

اي يو اي يه بار كردم كه منفي شد، دوبارم اي وي اف انتقال جنين دادم كه منفي شد باز، ديگه لاپرا كردم و آزمايشاي ايمني انعقادي دادم دو هفته ديگه نوبت دارم دكتر ببينه نظر بده بايد چكار كنم حالا

رفتم خوندم درباره کیست نابوتین نوشته بی خطر هستن در اثر عفونت ایجاد میشن ای لعنت ب این عفونت 😣

آخه ٣ ميليمتر كيست حساب نميشه كه، يه نقطه ست فقط، خودتو درگيرش نكن، ببين پشت سر هم روند درمان رو ادامه بده و بيخيالش نشو، زمان رو از دست نده، ان شاءالله هممون تا آخر سال مامان شديم