2777
2789

بچه ها فردا صبح ساعت ۷ و نیم عمل لاپاراسکوپی دارم.دیشب پاک بودم .امروز رفتم ازمایشای قبل عملو بدم برگشتم دیدم دوباره یه قطره خونریزی داشتم.

چیکار کنم؟هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن.برای عمل هم دارم میرم یزد.

کسی اطلاعاتی داره؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
اولا که میترسم برم ایناهمه راه و بعد اونجا بهم بگن نمیشه عملت کنیم الانم که زنگ میزنم جواب نمیدن

یک قطره داشتی؟؟ روز چند سیکلت هستی؟؟

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاپاراسکوپی واسه تشخیصه یا درمان عزیزم؟

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

نمیشه. هیستروسکوپی که قطعا نمیشه. لاپرا هم احتمالا نمیشه‌ 

ریسک کردی خیلی نزدیک پریودت تاریخ دادی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
روز پنجم الان. پریودام اکثر مواقع چهار روزس

اگر یک قطره دیدی تا فردا تموم میشه 

من گاهی بعد از پاکی چند قطره دیدم فرداش تموم شده

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
نمیشه. هیستروسکوپی که قطعا نمیشه. لاپرا هم احتمالا نمیشه‌  ریسک کردی خیلی نزدیک پریودت تاریخ د ...

عزیزم شما پزشکی؟

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
نمیشه. هیستروسکوپی که قطعا نمیشه. لاپرا هم احتمالا نمیشه‌  ریسک کردی خیلی نزدیک پریودت تاریخ د ...

خودش این تاریخو زد واسم.هرچی عمل به پاکی نزدیکتر باشه هم لمل راحتتره هم بهتره واسه مریض.

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
خودش این تاریخو زد واسم.هرچی عمل به پاکی نزدیکتر باشه هم لمل راحتتره هم بهتره واسه مریض.

منظورم اینه بجای ۵ روز ۷ روز در نظر میگرفتی

چون باید قبل از تخمکگذاری باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چطور

میخوام اگه سوالی داشتم با عرض معذرت از شما بپرسم.البته با اجازه

دقیقا من هیسترو داشتم روز بعد از پاکی زد برام

چیزی نیست تا فردا خوب میشی