2777
2789
هیچی گریه و خواب و حموم معمولا منم خیلی تنهام، خیلی لعنت بهش هم ازش بیزارم، هم نمیخوام تنها نباشم

توی گروه هایی مسافرتی ثبت نام کنین که برا تفریح و گردش و ورزش گروهی میرن خیلی باحاله 

من مرد تنهایی شبم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیشب همچین حسی داشتمعروسکمو بغل کردم حس کودک درونمو بهم داد چندتا شمع روشن کردم یه موزیک اروم گ ...

میدونم تهش فقط خودم میمونم ولی گاهی نیاز دارم یکی هم حواسش بهم باشه

اره...نمیدونمم دقیقا دلیل ناراحتیم چیهوقتی میرم اینستا فک میکنم همه حالشون خوبه جزمن

نه من مشکلاتم زیاده

اگه اینستا حالت بد میکنه پاک کن چون اونجا همش در حال نمایش بازی کردنن

میدونم تهش فقط خودم میمونم ولی گاهی نیاز دارم یکی هم حواسش بهم باشه

خانواده ت دوستات حتما کسایی هستن که تو براشون مهمی

اگرم نبود که همینه که هست

فعلا باید زندگیو همینجوری ادامه بدی بخاطر خودت

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ورزشش گروهی؟ندیدم تاحالا

ورزش گروهی توی باشگاه ها هست رقص زومبا اروبیک اینا همه گروهیه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

نه من مشکلاتم زیادهاگه اینستا حالت بد میکنه پاک کن چون اونجا همش در حال نمایش بازی کردنن

پاک کردم

ولی هیچی هم نباشه باز به این فک میکنم من چقد از همه عقبم

خانواده ت دوستات حتما کسایی هستن که تو براشون مهمیاگرم نبود که همینه که هستفعلا باید زندگیو همینجوری ...

والا چند تا دوست داشتم که اوناهم بنابه شرایط فاصله گرفتن ازم

بیشتر غصم اینه که من از خودم راضی نیستم.اون چیزی که تو سرمه از خودم خیلی با واقعیت متفاوته

والا چند تا دوست داشتم که اوناهم بنابه شرایط فاصله گرفتن ازمبیشتر غصم اینه که من از خودم راضی نیستم. ...

خب تنها راه رهایی از فکرای منفی عملگرا بودنه

نشین فک کن پاشو یه کاری کن اون چیراییه که تو ذهنته رو با برنامه ریزی هرروز شده یه قدم کوچبک براش بردار

هرکاری بگن تا صدای منفی درونت خفه بشه خودتو درگیر کار کن ورزش کن تاثیرش عین معجزه س ورزش

رژیم غذاییتو درس کن انگیزه میگیری

تنهایی لذت بخشه