2777
2789
خب تنها راه رهایی از فکرای منفی عملگرا بودنهنشین فک کن پاشو یه کاری کن اون چیراییه که تو ذهنته رو با ...

اره این که سر خودمو گرم کنم فک کنم یادم میره

ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:) تنهایی خیلی بده مخصوصا اگه قبلا دورت شلوغ بوده

خیلی زجرآوره گاهی

امیدوارم دور و ورت شلوغ بشه با آدمای امن و خوب 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

توی گروه هایی مسافرتی ثبت نام کنین که برا تفریح و گردش و ورزش گروهی میرن خیلی باحاله

موضوع اینکه حوصله توی جمع بودنم ندارم 

ممنونم از بابت راهنماییتون 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

ممنونم عزیزمفعلا که همه سم از اب دروامدن

خواهش میکنم عزیزم 

آره بعضیا واقعا سمن واسه آدم 

پاک کردمولی هیچی هم نباشه باز به این فک میکنم من چقد از همه عقبم

باور کن فقط بلاگرا اینجورین چون رستوران هم برن تبلیغ میکنن پول نمیدن

الان من چند تا فامیل خیلییی پولدار دارم طرف خونه اش فرشته اس ویلا داره لواسون شمال کلی ساختمون تو بالاشهر برا اونه

درسته مسافرت خارج میرن ولی نه مثل بلاگرا هر روز تو مسافرت 

یا وسیله خونه هر روز عوض نمیکنن چندین سال ازش استفاده میکنن