2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری میشه دهن این مردمو بست و بدون استرس زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتی.....

باید از حرفشون به ضرر خودشون استفاده کنی تا دقیقا بفهمن چی گفتن!! 

اگه دختر خودشون مشکلی نداره پس دلیلی نداره دختر آوردن دیگران اشکال دار باشه!

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
همه ی زندگیم پر از استرس بوده که وای حواست باشه جلوی فلانی این حرفو و این رفتارو نکنیا.هر روز مهمان ...

منم بچه که بودم همیشه هی میشنیدم زشته جلو مردم، مردم چی میگن و هزار حرف این مدلی یعنی برا مردم زندگی کن از یه جایی تصمیم گرفتم مردم برام اهمیتی نداشته باشن مگه وقتایی که من مشکلی دارم همون مردم چه کمکی بهم میکنن؟!!  پس حرفشونو به هیچ گرفتم 

من یه دختر دارم از لحظه دمیا اومدنش هی فامیلای همسرم نسخه میپیچیدن برا غذاش برا موهاش و کلی چیزای دیگه فقط میگفتم بله بله و اینکه زمان شما با ما فرق داشته

سخت میگیریا..... بخند رد شو بابا اگه قرار باشه به هر چرندیاتی شونصد ساعت فکر کنی و نقدو بررسیش کنی ...

شرایط زندگیم جوریکه نمیشه بهشون فکر نکرد.من حتی تو جمع سعی میکنم سکوت داشته باشم اما حرفهای خاله زنکیشون واقعا اعصاب ادمو داغون میکنه.هرچی هم بخندی و رد بشی ولی بازم نمیشه

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

عزیزم ببخشیدا خودت باعث میشی به خودشون اجازه بدن که چرت و پرت بگن یه بار قشنگ و جدی باهاشون برخورد کن یعنی چی به خودشون اجازه میدن تو خصوصی ترین مسیله زندگی ت دخالت کنن -قاطع جوابشون و بده-بهت گفتن عیب نداره بچه ت دختره واااای من بودم از وسط نصفه شون میکردم به خدا من بودما وای اعصابم خورد شد هنوزم هستن اینجور خاله زنکای بی عقل

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
باید از حرفشون به ضرر خودشون استفاده کنی تا دقیقا بفهمن چی گفتن!!  اگه دختر خودشون مشکلی نداره ...

موافقم...زندایی من مدام بهم میگه چرا بچه دوم نمیاری ؟؟؟

بهش میگم منتظر عروسی پسر شمام چون میخوام عروسیش حسابی برقصم...(نا گفته نماند که پسرش چهار بار نامزد کرده و بهم زده)

در دوره ای که ازآن 
میفهممت....چون منم دخترم ۸ سالشه از پیرزنای فامیل گرفته تا نو عروسای خانواده و حتی اقوامیکه سالی یه ...

خب چرا جواب نمیدی چرا سکوت میکنی چرا اجازه میدی دخالت کنن

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
به نظرم باید اعتماد به نفستو بالا ببری و رفت و آمدتو تا حد ممکن کم کنی اگه بدشون اومد اشکال نداره کم ...

ای کاش میتونستم.ای کاش میشد بدهاشون در ارتباط نباشم

ای کاش میتونستم.ای کاش میشد بدهاشون در ارتباط نباشم

حالا که مجبوری سعی کن رفتارتو تغییر بدی ببین مثلا اگر نشستن پشت سر کسی بدگویی حرفو عوض کن یا پاشو برو سراغ یه کار دیگه کم کم این تغییراتو میفهمن یا اگر فضولی کردن یه جور مودبانه جوابشونو بده 

عزیزم ببخشیدا خودت باعث میشی به خودشون اجازه بدن که چرت و پرت بگن یه بار قشنگ و جدی باهاشون برخورد ک ...

اخه چندبار جواب بدی اینا از رو نمیرن .واسه هرچیزی حرف دارن .من نمیدونم اینهمه وقت دارن که بشینن واسه زندگی بقیه نظر بدن.در مورد همه چیز و همه کس باید حرف بزنن .واقعا فامیلای من اینجورین یا بقیه هم این مشکلو دارن.چندتاشونو جواب بدم.خاله و عمه خودم و شوهرمو .عروس و .........

جوابشون را بده هر كي حرفي زد بزن تو پرش از خودت دفاع كن بگو مگه بچه منو تو ميخواي بدي كه دخالت ميكني يا اگر  خانواده شوهرت بهت حرفي زدن بزن تو پرشون بگو چرا با من اينطوري حرف زديد ؟ منظورتون چيه ؟ منم تا يه مدت از اين فضولا زياد داشتم تا يه چيزي ميگفتن ميگفتم منظورت چيه چرا اين حرفو زدي كه چي بشه تو خوبي چرا وقتي ازت نخواستم حرف ميزني حتي گنده ترينشون ديگه كسي جرّأت نداره بهم گير بده 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي