2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری میشه دهن این مردمو بست و بدون استرس زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 37 پست

يبار يكي از نزديكاشون گفت اخي بميرم چقدر نينيت لاغره منم گفتم خدارو شكر خيليم خوبه شما توپولشو بدنيا بيار كرخيد ديگه چيزي نگفت

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
همه ی زندگیم پر از استرس بوده که وای حواست باشه جلوی فلانی این حرفو و این رفتارو نکنیا.هر روز مهمان ...

عزیزم منم بچه دارنمیشم ازخانواده ی شوهروخانواده ی خودم گذشته اوناکاری ندارن همسایه های مادرشوهرم که اصلانمیشناسمشون کارشون وحرفاشون فقط بچه دارنشدن منه هروقتم بیرون ببینن میگن خداانشاالله بهت بچه بده یعنی میدونیم بچه دارنمیشی

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط زندگیم جوریکه نمیشه بهشون فکر نکرد.من حتی تو جمع سعی میکنم سکوت داشته باشم اما حرفهای خاله زنک ...

خلاصه از من گفتن

اونا یه مشت عقده ای هستن که از حرص دادن بقیه لذت میبرن...

ثابت کن زنی نیستی که راحت تحت تاثیر مزخرفاتشون قرار بگیری

اینجوری اونارو حرص میدی

سکوت نکن با خنده شوخی عوض کن جو رو...اخم بالا انداختناشونم به دل نگیر از حرصشونه...

دیدم تو بعضیا که میگم..

اگه بخوای به ساز مردم برقصی و هی مراقبت کنی تا حرف نزنن ملت دیوونه ات میکنن آخرشم میگن این همیشه دیوونه بود یهنی تا آدم رو زیر گل نکنن ول کن نیستن مردم پس یه به تو چه شیک و مجلسی پیدا کن و بگو 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
اخه چندبار جواب بدی اینا از رو نمیرن .واسه هرچیزی حرف دارن .من نمیدونم اینهمه وقت دارن که بشینن واسه ...

بده هربار جوابشون و بده با قاطعیت و اخ و تخم مطلوم باشی بیشتر اذیتت میکنن

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

من که جواب همرو میدم ناراحتم میشم بروز میدم یه جاهایی هم مشکلات خودشونم به روشون میارم زبونم چهار متر درازه واسه خانوادمو فامیلو همسایه اذیتمم کنن میگم دارید زندگیمو خراب میکنید طوری شد گردن شماهاس میترسن خخخخخخخخخخخخخخخخخ یا فاز افسردگی میگیرم میگم مریض شدم کسی باهام حرف نزنه قلب درد میگیرم