2777
2789
عنوان

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

121 بازدید | 13 پست

همینطور که میدونید نی نی سایت عمومیه و در گوگل با سرچ، تاپیکهای کاربرها میاد و میشه بدون عضویت خوند و براحتی قابل دسترسه مطالبش برای هر سن و قشر و ... 

میخوام نظرتون رو بدونم که ایا با این اوصاف با مطالب زن و شوهری جنسی و خصوصی که تاپیک میشه مشکلی ندارید؟ یعنی بنظرتون چون اون فرد با شوهرش محرمه ایرادی نداره این مطالب رو تاپیک میکنه؟

یا از نظرت بی حیاییه؟ 

یا از نظرتون عادی سازی مثبته؟

یا دارای اثرات منفی ....

رابطه جنسی و زناشویی رو تابو نکنید لطفا

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من با مسائل خصوصی که عنوان میشه و ج... مخالفم اما با راهنمایی هایی که دوستان در اثر واقعا به تنگنا رسیدن و نداشتن دوست و مشاور میان و ما رو به عنوان راهنما استفاده میکنن موافقم چون دوستان در این مسائل خیلی نیاز به حاشیه رفتن ندارن 🤍

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه مشکلی داره؟😐اینجا برا سوال پرسیدنه دیگ ن غیبتای خاله زنکی

یعنی اگه بچت تو سن بلوغ باشه حاضری گوشی دستش بگیره و توی این سایت بچرخه ... چون مانعی نیست برای مطالعه بدون حتی عضویت 

مشخصه که هر عمل، نمود، تصویر و... که در ساحت عمومی اجتماع نشر پیدا می‌کنه یا ظاهر می‌شه جنبه‌ی عمومی داره و ضوابط و قواعد اخلاقی عمومی باید داشته باشه...

حالا اینکه یک عده که درکی از اقتضائات اخلاقی استفاده از محیط مجازی ندارند، خیال می‌کنند می‌شه تو مجازی پرده کشید و بحث خصوصی راه انداخت و... فهمشون قد نمی‌ده که نسبت به هر اثر سوئی که صحبتشون روی بازدیدکننده‌ای که از هر صنف و قشر و گروه سنی می‌تونه باشه؛ بگذاره مسئول و مدیونن، چیزی از این مسئولیت کم نمی‌کنه!

مشخصه که هر عمل، نمود، تصویر و... که در ساحت عمومی اجتماع نشر پیدا می‌کنه یا ظاهر می‌شه جنبه‌ی عمومی ...

بله منم مشکل دارم چون دسترسی برای بچه ها هم داره حتی بدون عضویت و طرف خیلی راحت میگه تو دوران نامزدی فراتر رفته از عرفش و با تذکر میپره به همه که شوهرمه به تو چه ... 

بله منم مشکل دارم چون دسترسی برای بچه ها هم داره حتی بدون عضویت و طرف خیلی راحت میگه تو دوران نامزدی ...

اوضاع خیلی وخیم‌تر از این حرف‌هاست...

پرده‌های شرم و خودداری دریده شده...

به نظرم آدم هرچی از محیط‌های عمومی دوری کنه و عزیزان و افرادی که تحت ولایت و مسئولیتش هستن رو دور کنه، به سلامت زندگی‌ش کمک کرده...

اگر نه این جامعه‌ای که می‌بینیم نهایت با تلاش همگانی سرعت اضمحلال و سقوطش کند بشه!

اوضاع خیلی وخیم‌تر از این حرف‌هاست...پرده‌های شرم و خودداری دریده شده...به نظرم آدم هرچی از محیط‌های ...

به ادم هم میپرن میگن شوهرمه به تو چه حلاله ... اینو کجای دلم بزارم

به ادم هم میپرن میگن شوهرمه به تو چه حلاله ... اینو کجای دلم بزارم

برای اینکه شروع  یک مباحثه موجه باشه اول باید برای ما معلوم باشه با افرادی که حداقل‌ها و آداب بحث رو رعایت خواهند کرد مواجهیم...

مشکل فضای مجازی اینه ما با افرادی برخورد داریم که هیچ چیز از قیود اخلاقی و پاینبدی‌هاشون نمی‌دونیم...

هر لحظه ممکنه با توهین شدیداللحنی مواجه بشیم و...

لذا به نظرم آدم اگر ضرورت نداشت بهتره تو جایی که هر بی‌سر و پایی مجوز اظهار نظر و هذیون گفتن داره فعالیت کاربری نداشته باشه.

برای اینکه شروع یک مباحثه موجه باشه اول باید برای ما معلوم باشه با افرادی که حداقل‌ها و آداب بحث رو ...

مخالفا ساکت نشستن ... تو محیط کارم من میبینم پسرا صفحه این سایت رو باز گداشتن دارن هر هر میکنن آب میشم