2777
2789
عنوان

دخترا تاحالا پیش قدم شدین برای رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 20 پست
بهش گفتم رو یکی کراشم گفت کی صحبت میکردیم باهم اول من شمارشو گرفتمبعد گفت کی منم عکسشو فرستادم گفت ب ...

خب شما آشنا بدین من فقط ی بار اینو دیدم 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله البته اونم خوشش میومدا ولی لو نمی‌داد یه روز گفت من فدات بشم الهی😐گفتم یه سوال ازت بپرسم؟گفتم خ ...

اخی چ بامزع🫠

خب من فقط ی بار اینو دیدم فک نکنم ک اون درگیر من شده باشه ک😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

منم فقد یبار دیدم و همونجا شمارشو گرفتم😂

خب چی بگم بهش بنظرتون 

اخی چ بامزع🫠خب من فقط ی بار اینو دیدم فک نکنم ک اون درگیر من شده باشه ک😂

منم ی بار دیدمش اونم توی فروشگاه پدرش سریع فرار کردم وقتی دیدمش دقیقا موقعی بود ک بلاک بود 🤣

بعد گفت از اون روز تا صبح تو فکرت بودم

خب چجوری عنوان کردیمن الان چی بگم بهش

مثلا همون روز اول دانشگاه بود یه پسری چشمم گرفت دیدم تو بوفه ساندویچ آماده سفارش داد رفتم پیشش گفتم کدوم طعمش به نظرت خوشمزه است گفت بیا یکی هم برای من خرید دو طعم مختلف با هم نصف کردیم بعدش دیگه چند روزی صحبت کردیم خوشم نیومد ازش

قضیه اکسم و شوهرم دیگه مثنوی هفتاد من کاغذه