2777
2789

اسپری کردن رزماری روی پوست کف سر باعث اختلالات هورمونی میشه؟؟

منظورم اینه که اثراتش روی بدن و پوست سر باعث تغییرات هورمونی نمیشه یه وقت؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر هیچ ضرری نداره برای رشد مو و جلوگیری از ریزش مو و حتی فکر کنم رویش مجدد مو هم خوبه 

فقط باید طبع سرتونو بدونین طبع رزماری فکر کنم سرده ولی خب در این صورت هیچ سودی نداره 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

پرپشت میکنه موهارو؟؟ریشه کف سرم افتاده بیرون بخدا🥲

بعد دو هفته استفاده هر روزهه ، نتیجه اش عالی میشه مو هم از اون حالت کدری درمیاد ، من بعد حموم اسپری میکردم ( رو ساقه مو جوشونده گیاه دم اسب بزن و بعد یمقدار روغن جوجوبا بزن موخره نمیگیری )

چطوری بدونم طبع سرم چیه؟

رزماری گیاهی با خواص قوی آنتی‌میکروبیال و آنتی‌اکسیدان است که طبع گرم و خشکی دارد. طبع چای رزماری نیز گرم و خشک است. به همین دلیل برای افرادی که مزاج سرد و تر دارند مناسب‌تر است. 

به اعتقاد این افراد طبع سر می‌تواند بسیار سرد، بسیار گرم، گرم، سرد و معتدل باشد. هر چقدر تار مو نازک‌تر باشد، طبع سر سردتر است و افرادی که طبع سرشان گرم است با ریزش مو در فرق سر مواجهند. اما یافته‌های جدید محققان بین المللی در حوزه پوست و مو این مقدمات را رد می‌کند

رزماری برای موی سر واقعا خوبه از همه لحاظ خیلیا استفاده کردن و راضین 

اینایی هم که میگن رزماری ال کرده بل کرده به احتمال زیاد با سرشون نساخته

علائم طبع گرم سر

اگر حس می‌کنید طبع سر شما گرم است، برخی از علائم معمولی عبارتند از:

خشکی و التهاب پوست سر

افزایش تعریق در ناحیه سر

تمایل به ریزش مو در مناطق خاص