2777
2789
عنوان

به نظرتون ماشینمو بفروشم

147 بازدید | 7 پست

خانما شوهرم نیسان داره خودم سه ماه پیش 50 گرم طلا فروختم پراید خریدم الان با افزایش قیمت طلا پشیمونم اگر الان ماشین و بفروشم با پولش 38 گرم طلا دستم میاد شوهرم میگه ولش کن اینجوری چند وقت دیگه مجبوری ماشین بخری باز باید پس انداز و طلا بفروشیم بخریم بذار همین بمونه 

حالا نظر شما چیه  

بیخیال دیگه

ما ی فامیل داشتیم اینقد اینکارو کرد ک اخر خونه اشو کامل از دست داد

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفروش دیگه خریدی ...

طلا برای استفاده کردن تو این شرایطه دیگه 

یه ماشین برای تو شهر لازم داشتین

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

خیلی اشتباه می‌کنی طلا برای همینه دیگه خرید چیزهای مهم زندگی شما طلا دادی ماشین گرفتی دوباره ماشین ب ...

اره شوهرم همینو میگه آخه با نیسان نمیشه جایی رفت مسافرت یا مدرسه دخترم ولی از طرفیم ناراحتم اگه طلا هام میموند میتونستم بهترش و  بگیرم