2777
2789
عنوان

بسته بندی اسمارتیز

601 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها تو سایت شیپور آگهی زده تو واتساپ پیام دادم گفت ۱۳۰ هزار تومان برای استعلام آدرس ولی به نظرم دروغه چون از کدپستی میشه استعلام کرد بعد ترازو و وسایل میده منگنه میده در حالی که شکلات های بسته بندی همش پرسه خیلی به کار تو خونه احتیاج دارم نظرتون چیه؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اون آگهی هایی که میگن باید پول واریز کنید کلاهبرداریه دروغه .تعجب میکنم از کسانی تو این دوره زمونه هنوزم گول این شیادا رو میخورن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

درست میگین همگی پس این همه بسته بندی ها را کی انجام میده؟ هیشکی سراغ نداره؟ یه کانال بود تو ایتا یه عالمه بسته بندی آگهی کرده بود انواع کالاها ولی اولش ۲۸۰ تومان می گرفت اونم میگفت برای استعلام آدرس

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست