2777
2789
حس سنگینی ازت گرفتم خیلی خیلی ناامیدی و مآیوس خیلی گناه سنگینیه که چهار قل زیاد بخون استغفار زیاد بگ ...

کار از استغفار اینت گذشته

بنظرت هنوزم طلسم رومه یا نه تموم شد

بنظرت طلسمو در چه زمینه ای گرفته بود برام چی منو قفل زده بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم بگین😂

من چجور ادمیم؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
حس سنگینی ازت گرفتم خیلی خیلی ناامیدی و مآیوس خیلی گناه سنگینیه که چهار قل زیاد بخون استغفار زیاد بگ ...

عشقم منم میگی

م دوسم داره؟کی برمیگرده؟کلا هرچی حس کردی بگو لطفا❤🥲

راجب منم میگی لطفاً 🦦

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

بچه ها من حس ششم قوی نیستم هرچی برداشت ذهنمه میگم یعنی گاهی چیزایی که گم کردن یهو به ذهنم میرسه و میگم حتما فلان جاست و دقیقا همونجاست یه چیزایی دارم اما حق گفتن ندارم پس هر چی حس میکنم میگم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
راجب منم میگی لطفاً 🦦

شیطونی بامزه گاهی مودی کلا حس خوبی ازت گرفتم آینده ات روشنه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
درباره منم بگو

یکم مرموزی جمع گریز شاید آروم گاهی صبور 

عشقم منم میگیم دوسم داره؟کی برمیگرده؟کلا هرچی حس کردی بگو لطفا❤🥲

دو وعده حس کردم دلت پاکه کلا ذاتت قشنگه 

شیطونی بامزه گاهی مودی کلا حس خوبی ازت گرفتم آینده ات روشنه

نه مودی نیستم شیطنتم کمرنگه اونم گاهی مجازی اینجورم

راجب آینده بیشتر شفاف سازی میکنی 😂🌚🤍

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

میشه بگی حس میکنی چخ رشته ای قبول میشم؟

واضح نیست راه پرپیچ و خمی در پیش داری اما آینده ات روشنه