2777
2789
عنوان

ضعف در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست
صبحا بیدار میشی یه سیب بخور بعد یکی یا دوتا تخم مرغ آب‌پز بعد میوه بعد نهار بعد سالاد بعد میتونی عصر ...

من شاغلم صبح شیر با خرما خوردم رفتم مدرسه وقتی اومدم ناهار خوردم همه چی خوب بود تا اینکه یهویی ضعف کردم و الان هر چی میخورم سیر نمیشم😂

او قند روزهای تلخ من است 
اصلا نگرانه اضافه وزن نباش من یازده کیلو اضاف کردم بعد از دنیا اومدنش در عرض چهل روز ده کیلو کم کردم ...

چقدر غذا می‌خوردید؟ من الان ۵۸ کیلوام آخرین باری که خودمو وزن کردم اینقدر بودم یعنی

او قند روزهای تلخ من است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر غذا می‌خوردید؟ من الان ۵۸ کیلوام آخرین باری که خودمو وزن کردم اینقدر بودم یعنی

خیلی من چون تهوع ندارم اشتهام زیاده همش مشغوله خوردنم ولی اونقدری که تو مواقعه دیگه با خوردن اضافه میکنیم تو بارداری اضافه نمی‌کنیم سعی کن کم بخوری ولی وعده های بیشتری بخوری تو شیردهی همش جبران میشه 

دوستان میگم داخل بارداری قرص اهن و ویتامین دی۳ چقدر میخرین

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خیلی من چون تهوع ندارم اشتهام زیاده همش مشغوله خوردنم ولی اونقدری که تو مواقعه دیگه با خوردن اضافه م ...

چه قرصهایی داخل بارداری میخورین؟هزینه ش چقدر میشه درماه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

پرگناکر و وانامکس و فروفورت شد هشتصد الان چهار ماهه دارم میخورم

یعنی هرماه ۸۰۰ میدین واسه قرص؟

نه چهار ماه پیش خریدم هنوزم هست بیشتر از یه سری لازم نمیشه بخری هر کدوم یه بسته کافیه برا کل بارداری

من بارداری اول ففول هرماه میخوردم وویتامین د۳. ماه اولم که فولیک اسید. الان میگم حتما خیلی گرونتر شده

[QUOTE=360730194]به من روفو لیک و ویتامین د۳ داد شد سیصد و خرده ای[/QUOTE  از هر کدوم یه بسته؟

یاخدا چقدر گرون شده