2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نترسیا من همین الان رفته بودم دکتر خیلی هم اذیت کننده نبود معاینه شدم و دارو داد بهم و گفت چند ...

من معاینه انجام دادم در اور بود برام تازه خونریزی هم داشتم

من عفونت داشتم ولی ترشح نداشتمفقططط سوزش شدیییید داشتم دکتر بهم قرص تتراسایکلین داد خوب شدم

ببخشید اسم قرصش این نیست اسمش نیتروفورانتئین هست

تو گوگل سرچ کنی میاد

ژل شستشو بانوان

وای نوشتم پاک شد کلا🤣🤣 

ببین من چون محیط کارم میرفتم دسشویی و مشترک بود و الوده دلیل اول عفونتم این بود . ک دکترم گفت الکل بزن بعد بشین

دلیل دوم دستمال توالت لوله ای ک با دستمال کاغذی معمولی ها دیکه خشک میکنم خودمو

سومی شامپو بدن نا مناسب .

داروهامم اینا بود ک میفرستم به اضافه ی ماست پروبیوتیک 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ژل شستشو بانوان

ژل هر روز نزن .هفته ای دوبار بزن . زیادیش خوب نیست خودتو اصلا با صابون نشور شامپو بدن بزن اما بعدش ژل بزن دوباره .شورتای قبلیتو کلا بریز دور هر روز هم دوبار عوضشون کن اگه افتاب گیر نداری بعد از خشک شدن بهشون اتو بکش ک اگه چیزی داخلش هست نابود بشه . از ژیلتای مارک خوب استفاده کن . بعد از رابطه خودتو قشنگ بشور . وقتی خودتو میشوری دستتو از جلو به عقب بکش . واس خشک کردن دستمالو بذار و بردار . دستمالو نکش بالا و پایین . و خیلی چیزای دیگه ک من بعد از یک سال عذاب بهشون پی بردم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بله شیاف داد بهم ک فقط ی دوره کوتاه خوب میشم ک اونم کلی واژنمو خشک میکنه و موقع رابطه اذیت میشم

دارو های منو بخون .منم عفونت سبز و سفید داشتم و  خارش وحشتناک و هنوزم خشکی دارم 

منم همین مشکلو دارم چندین دوره دارو خوردم ولی بی فایده بودمن الان دلدرد و پادرد شدید دارم همراهش.شما ...

من زیر دلم درد میکرد الان بهتره بعد از مصرف دارو دروش