2777
2789
عنوان

کل شهر بهم میگن لبیک😉

285 بازدید | 21 پست

بلاخره بعد چند روز دوندگی  سه ساعت پیش اکسم بازداشت کردن🤣💃💃💃💃

میدونم اشنا دوست زیادی دارن فیش حقوقی یا سند میزارن ازادش میکنن ولی رفت واسه فردا 😂😂😂وقت اداری رو به اتمامه💃💃💃💃💃دلم خنک شد

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین بهترین کارو کردی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

ایشالله بره بع درک

ممئن باش میره

فق یه کاری کن مثلا به همون دوست مشترکتون بگو بهش بگه شما رفتین یه شهر دیگه مثلا بم 

و کلا خطتو عوض کن دیگه ول میکنه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

ممئن باش میرهفق یه کاری کن مثلا به همون دوست مشترکتون بگو بهش بگه شما رفتین یه شهر دیگه مثلا بم و کل ...

اره این کار خوبیه همین کار میکنم

ولی من احساس میکنم خیلی دوست داره

اره خیییلی ولی خودش نمیتونه کنترل کنه همین بده همه به من هم به خودش اسیب میرسونه بهتره دست از من بکشه

اره خیییلی ولی خودش نمیتونه کنترل کنه همین بده همه به من هم به خودش اسیب میرسونه بهتره دست از من بکش ...

دلم براش سوخت.اون احتمالا یخورده مشکل روانی داره.و اینکه خیلی دوست داره.چقدر الان دلش گرفته ازت☹

دلم براش سوخت.اون احتمالا یخورده مشکل روانی داره.و اینکه خیلی دوست داره.چقدر الان دلش گرفته ازت☹

😭😭😭😭منم همین میخام که دلش بگیره متنفر بشه یه هفته از کار زندگیش زده اومده شهر ما اینکار میکنم بره