2777
2789
عنوان

کسی میدونه قند بارداری باید چند باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 50 پست
تو بارداری فرق داره

منم باردارم دیگه. قند سه مرحله ای دادم ولی فکر کنم هر آزمایشگاه یه معیاری داره. الان آزمایش ایشون نوشته ناشتا زیر ۹۱ باید باشه. واسه من نوشته زیر ۱۰۰

منم عددهام مثل شما هست منم باید فردا به دکترم یادآور ی کنم که انسولین بنویسه یا اینکه بفرسته غدد . پیشاپیش از دکتر غدد نوبت گرفتم .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که. تو آزمایش من نوشته ناشتا زیر ۱۰۰ باید باشی. یک ساعت بعد گلوکز زیر ۱۸۰.دو ساعت بعد زیر ۱۵۵ال ...

مال من که ازمایش گلوکز دادم 

اولیش ۹۱

۱۸۰

۱۵۳

توی گوگلم نگاه کردم نوشته بود خوبه

نمیدونم چرا انسولین تجویز کرده

خدایا شکر

فکر کنم درسته باید انسولین بزنی

سلام ببخشید انسولین رو طبق قند ناشتا تجویز میکنند یا جواب ازمایش رو به صورت کلی تفسیر می‌کنن ؟ من یه روز رژیم رو رعایت کردم قندم شد ۸۷ اما خیلی گرسنه میشدم دیگه . آخه چکار کنیم پس چی بخوریم 

منم باردارم دیگه. قند سه مرحله ای دادم ولی فکر کنم هر آزمایشگاه یه معیاری داره. الان آزمایش ایشون نو ...

اخه هرجا نگاه کردم خوب بود عدد هام

بیشتر که نگرانم اینکه قبل این ازمایش چند دفعه ازمایش

گرفتم گفتن لب مرز رعایت کن فقط

منم خیلی رعایت کردم

یک دفعه با این ازمایش میگن انسولین بزن

خدایا شکر

مال من که ازمایش گلوکز دادم اولیش ۹۱۱۸۰۱۵۳توی گوگلم نگاه کردم نوشته بود خوبهنمیدونم چرا انسولین تجوی ...

ببین بخاطر ازمایشگاهی که دادی. اون حداکثر تعیین کرده ۹۱. شما ۹۶ بودی. احتمالا قندت بالاس بازم از من میشنوی به یه دکتر اتکا نکن. از یه دکتر دیگه هم بپرس

منم عددهام مثل شما هست منم باید فردا به دکترم یادآور ی کنم که انسولین بنویسه یا اینکه بفرسته غدد . پ ...

شما که رفتی پیش دکترت بی زحمت میای اینجا به منم بگی

دکترت چی گفته

خدایا شکر

اره منم خیلی گشنم میشهدکتر تغذیه هم رفتمنمیدونم چکار کنم

شما رژیم داری ؟ چی مصرف می‌کنی .من عکس رژیم خودمو می‌فرستم نگاه کنید

مال من با کلوکز ناشتا زیر ۱۰۰ بوده

آزمایشگاه با آزمایشگاه فرق داره شاید اون اعداد ش به دکتر تون نشون بدید اما انسولین خیلی خوبه چون که مانع از ابتلای نوزاد به دیابت در آینده میشه . منم فردا به دکترم یادآوری میکنم .