2777
2789
عنوان

خانمانظرتون راجب مادرشوهرم مهمه

191 بازدید | 19 پست

رفت مشهد ازطرف دعوتنامه بعد ازاونجایی ک من یک ماه پیش مشهدبودم فقط برگشتنی برا بچهام اسباب بازی اورد و بش گفته بودم برام کیک رضوی بیاره ولی بهونه اورد وگفت نرفتم اون سمت و ی سری هدایا دادن بهش داده ب عروس بزرگش ب من چیزی نداد من روزمادر وتولدش ابمیوه گیر وکیف بردم براش ولی ازمشهدوشمال برگشتیم فقط سوهان وکفش بهش دادم ک کفش اندازش نبود بش گفتم بده برات چیزدیگه میخرم...الان ازدیشب تاالان حالم بدکرده چون گفتم کیک رضوی بیار و اون طرف همچی روداده اون عروسش درصورتیکه ماهمه کاراشومیکنیم بنظرتون دیگه ی مدت قهرکنم باهاش...اینم بگم لباس زیرویسری چیزااورده بود پسرم اورد پیشم بازکرد گفت ماما یکی ببر شروع کرد چشم غره رفتن بش گفتم نمیخوام بابا من کلی ازمشهدجنس خوب گرفتم اینا قشنگ نیس

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا بعدشم این‌کیک رضوی چی داره مگه همه میخوانش؟؟😂مگه تو شهرای خودمون نیست؟

ن نیس فقط دور حرم میفروشن خیلی خوشمزس اخه خیتم کرد قبل رفتن بم گفت چنتابیارم ۵۰ تاگفتم نه ۱۰ تا نگو کنایه بوده همش دارم براش...

سعی کن وقتی کاری برای کسی میکنی

نیتت رضای خدا باشه وفقط صرف خوبی کردن اونکار کنی

اینجوری دیگه متوقع نیستی

حتی گفتی کیک رضوی داره میگه نرفته اون سمت باید بپذیری وظیفه شنیست که

شما خوبی به ادمهارو خالصانه کن یا اگر نمیتونی دیگه خوبی نکن چون ارزشیم نداره

و فقط باعث ناراحتیت هست

ن نیس فقط دور حرم میفروشن خیلی خوشمزس اخه خیتم کرد قبل رفتن بم گفت چنتابیارم ۵۰ تاگفتم نه ۱۰ تا نگو ...

اره دور حرم میفروشن

مگه میشه کیک رضوی پ اینایی که تو فروشگاه ها هستن چی ان؟

کِرم داره خواهر.عین مادرشوهره من ک فقط از کونه جاریم و بچه هاش میخوره با اینکه حمالیاش با شوهر منه.ح ...

دقیقا حمالی فرودگاهش وهمچی باما نیومده دیشب برید مرغ بخرید کارتشو داد ولی ....دارم براش....کیک دور حرم نان رضوی اسمشون

سعی کن وقتی کاری برای کسی میکنینیتت رضای خدا باشه وفقط صرف خوبی کردن اونکار کنیاینجوری دیگه متوقع نی ...

رفته اون سمت میدونم هرسال میورد وهمه جاروچرخیده 

با قهر کردن فک نمیکنم چیزی درست بشه ،هر کاری ک تا الا انجام میدادی کم و کمتر کن حالا رفت آمد یا کارو باری چیزی اینا خیلییی کمتر کن و سرسنگین باش شوهرتم اگه پایه باشه یجوری ب مادرش میفهمونه زنم ناراحته ..بعدم رفتی سفر یا مناسبتا مثل خودش و جاریت باش ..حساب کتاب دستش بیاد  فقط فکر خودت و زندگیت باش واقعا هیچکس ارزش نداره بخوای بخاطرشون ناراحت بشی ..

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
اره دور حرم میفروشنمگه میشه کیک رضوی پ اینایی که تو فروشگاه ها هستن چی ان؟

من ک جنوب ندیدم

با قهر کردن فک نمیکنم چیزی درست بشه ،هر کاری ک تا الا انجام میدادی کم و کمتر کن حالا رفت آمد یا کارو ...

اخه اینطورنبودسالای قبل حتماچیزی میداد ولی دق کرده رفتم شمال ومشهد حس میکنم خودم اون جاریم هم همیشه محل سگ نمیده بش بخاطرهمین میترسه ازشون...ولی من دقیقا همین تصمیم گرفتم سرسنگیننننن وتمام....

محلش نذار یمدت.منم با مادرشوهرم یه هفتس تو قیافم.مدام بین منو جاریم فرق میذاره.انگار جاریم ریده براش

اره یچیزدیگه هم هست هرسال زعفران اصل بش میدن جز هدایا دوتا بش دادن دوتاشوداده اون درصورتیکه ازقبل بش گفتم یکی بیار برام ولی دارممممممم براششششششش

کدوم شهری دخترممن خودم اتفاقا جنوبیم این کیک های رضوی زیادن واقعا تو سایتی جایی نمیشه سفارش داد؟

کجا؟؟؟من آبادانم