2777
2789
عنوان

ارکین

278 بازدید | 5 پست

بچها اگ ارکینو دیدین

زبانتون خوبه ی زحمت میکشید متن انگلیسی شعری که پاودر میخونه اولش 

dear friend across the river

دوست عزیزی که ان سوی رودخانه هستی 

رو برام بنویسه.. لازمش دارم 

Dear friend across the river

My hands are cold and bare

Dear friend across the river

I'll take what you can spare

I ask of you a penny

My fortune, it will be

I ask you without envy

We raise no mighty towers

Our homes are built of stone

So come across the river

And find the world below

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیییییییی ممنونم

خواهش 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

اهنگی داره ایا که بشه گوش داد؟

آره یوتیوب بزن داره