2777
2789
عنوان

خورشت ماست اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست
اره اسمش خورشت ماسته ولی خورشت که رو برنج میریزن نیست😂خیلیا با همین فرمون ریختن رو برنج حالشون بد ش ...

اسم غلط انداز منظورم بود😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اصلا مزه گوشت نمیده ..که فکر کنی .چطوری گوشت و شیرین میکنن ..خیلی خوش مزه اس

اها اره برا همین گفتم شاید مثل حلیم باشه 

که اینطور پس 

واجب شد برم اصفهان 😂❤️

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اسمش خورشت ماسته ولی خورشت که رو برنج میریزن نیست😂خیلیا با همین فرمون ریختن رو برنج حالشون بد ش ...

شفاف سازی کنید خو😂😂😂😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من اصفهانی ام، به نظر من که خیلی خوشمزه اس😍 البته از جای مناسب باید بخرید بعصی جاها بد مزه درست میکنن 

مزه ی شیرینی داره، و زعفران داره و گوشت گردن و ماست چکیده روش زرشک و خلال بادوم و پسته میریزن به عنوان دسر بعد غذا میخورن، کش میاد، لاکچری هست و قیمتش هم بالاست، ولی دیدم بعضیا میریزن روی برنج و میخورن مثل فسنجون، سلیقه ای هست ولی ما خالی میخوریم 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

من اصفهانی ام، به نظر من که خیلی خوشمزه اس😍 البته از جای مناسب باید بخرید بعصی جاها بد مزه درست میک ...

حتما باید بیام امتحانش کنم🥲😂❤️

قیمتش مثلا چه قدره فکر کنم باید بیام به عنوان وعده اصلی بخورمش نه دسر😂😂😂😂😭😂😂🩷

😂😂😂😂😂😂😂خوب شد فهمیدم وگرنه منم میریختمش رو برنج 🤣🤣🤣یه جورایی از قیافش معلومه باید خالی خور ...

از جهل نادانی رهانیدمت🤣🤣

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

نخوردم تا حالا ولی بابام که تقریبا همه غذایی رو میخوره ازش خوشش نمیاد😂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

از جهل نادانی رهانیدمت🤣🤣

اره مرسی😂😂😂😂😂😂😂

نخوردم تا حالا ولی بابام که تقریبا همه غذایی رو میخوره ازش خوشش نمیاد😂

وای😭😭😂😂😂😂😂😂😂😂

مثل من یه دوستی دارم اونم همه چیز خواره بعد میگفت فلان پاستا خیلی بدمزست

اصلا پشمام ریخت گفتم وااااااااا مگه چه قدر بدمزست که تو هم نمیخوری😑😑😂😂😂😂😂😂😂

وای😭😭😂😂😂😂😂😂😂😂مثل من یه دوستی دارم اونم همه چیز خواره بعد میگفت فلان پاستا خیلی بدمزستاصلا ...

شاید چون غذاهای شیرین نمیخوریم😂 حالا امتحان کن شاید تو دوسش بداری

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

شاید چون غذاهای شیرین نمیخوریم😂 حالا امتحان کن شاید تو دوسش بداری

حالا حالا ها هم فکر نکنم پام به اصفهان باز شه 

ولی دوست دارم امتحانش کنم😂😂😂😂😂❤️

حتما باید بیام امتحانش کنم🥲😂❤️قیمتش مثلا چه قدره فکر کنم باید بیام به عنوان وعده اصلی بخورمش نه دس ...

حتما بیا😍 بریون هم خیلی خوشمزه اس 

کیلویی 500 اینا هست، ولی بسته های کوچولو درست کردن در حد 100 تومن دیگه کافیه برای یه نفر 

گرون از اون لحاظ که یکی توی مهمونی یا عروسی بخواد خورش ماست بده براش زیاد در میاد ولی برای خودمون اوکی هست زیاد نمیشه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

حتما بیا😍 بریون هم خیلی خوشمزه اس کیلویی 500 اینا هست، ولی بسته های کوچولو درست کردن در حد 100 تومن ...

اها چه خوببب مرسییییی قشنگ😃💖❤️🩷