2777
2789
عنوان

خورشت ماست اصفهان

346 بازدید | 27 پست

خوشمزست؟ چه طعمی داره دقیقا

بعد چجوری میخورنش رو برنج میریزن؟

قیافش به نظرخوشمزه میاد

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه من خیلی دوس دارم البته تو خانواده فقط من دوست دارم🤣🤣🤣

خالی خالی بخورررر 

رو برنج😖😖😖

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اول با خودت کنار بیا که خورشت نیست دسره.یه دسره خیلی شیرین که بو ترشی داره.من که خیلی دوست دارم.بایدم خیلی حرفه ای و مرغوب درست بشه وگرنه واقعا اولین بار دلت رو میزنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
عالیه من خیلی دوس دارم البته تو خانواده فقط من دوست دارم🤣🤣🤣خالی خالی بخورررر رو برنج😖😖😖

اخه اسمش خورشت بود هیچ ایدهای نداشتم چیه😂😂😂🥲

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اول با خودت کنار بیا که خورشت نیست دسره.یه دسره خیلی شیرین که بو ترشی داره.من که خیلی دوست دارم.باید ...

اهاااااان من فکر میکردم خورشته واقعا 

اسمش خورشت بود دیگه درست گفتم؟😂🥲

یجور دسرهشیرینهگوشت و ماست و زعفرون

مثل حلیمی که با شکر میخورن؟

حلیم غذاسخورش ماست دسرهبا چیزی خورده نمیشه

اهااااا جالبه 🥲😂❤️مرسی

اهاااااان من فکر میکردم خورشته واقعا اسمش خورشت بود دیگه درست گفتم؟😂🥲

اره اسمش خورشت ماسته ولی خورشت که رو برنج میریزن نیست😂خیلیا با همین فرمون ریختن رو برنج حالشون بد شده حقم داشتن😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اره اسمش خورشت ماسته ولی خورشت که رو برنج میریزن نیست😂خیلیا با همین فرمون ریختن رو برنج حالشون بد ش ...

😂😂😂😂😂😂😂خوب شد فهمیدم 

وگرنه منم میریختمش رو برنج 🤣🤣🤣

یه جورایی از قیافش معلومه باید خالی خورده بشه 

ولی قیافه غلط اندازی داره🤣😂😂