2777
2789

دخترم کلاس دومه 

۲ ماهه از مدرسه میگذره 

هم میزیش خودش همه چیز داره باز دخترم مجبور می کنه که وسایلش بهش بده 

وقتی هم که دخترم میگه وسیله ام نمی دم از وسایل خودت استفاده کن 

به دخترم فحش های بدی می ده 

دخترم روی وسایلش حساسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=360704530]هر کی از نظر خودش بچشو درست تربیت کرده برو مدرسه و جاشو عوض کنن یا ب مدیر بگین[/QUOTE

ببخشید ولی مدیر کیلویی چنده؟؟ مگه مدیر اهمیت می ده 

تا الان چند بار پیش اومده رفتم دفتر پیش مدیر 

با یک لبخند و اینکه باشه تذکر می دهم من راهی کرده 

دختره فحش میده .. میگه خر بی‌شعور و ......

به معلمش بگین با خانوادش بگن، یعنی چی

به معلم گفتم ،،  تذکر دادن ..  ولی این دانش آموز کار هرروز اش هست 

معلم شون خانم خیلی مهربونی هست دخترم میگه اصلا توی کلاس داد نمی زنه 

همش میگه دختران گلم.. دختران نازم 

بچه‌ها ۴۰ نفر هستند 

همیشه کلاسشون سرو صداس 

دختر منم پنجم هست همین بساط هست میگه یا میزنند یا به دروغ میرن یه چیزهایی به مدیر میگن مدیر هم بیشعور تر بجای پیگیری و رسیدگی حرف یه عده بچه بیشعور شرور باور میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوبه بهشون می گن مدیر واقعا برای چی این جوری؟؟

نمیدونم واقعا بارها گفتم به حرف دو تا دانش اموز گوش کنید قضاوت نکنید این طوری بچه ای که صادقانه هم حرف میزنه یاد میگیره که انگار دروغ گفتن و کلک زدن بهتره چون بقیه بیشتر باور دارن ولی متاسفانه یه عده مدیر میشن که اصلا لایقش نیستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پس خودت با دختره برخورد جدی و تند بکن

موندم بخدا 

پارسال دخترم کلاس اولی بود توی مدرسه شون نمی دونم کدوم دانش آموز کار بدی انجام داده بوده .. مادر دختری که اذیت شده اومده مدرسه دخترم 

توی سرویس اون دانش آموز دیگه رو چند تا سیلی زده 

حالا از پارسال هیچ مادری بدون هماهنگی معلم اجازه نداره وارد مدرسه بشه 

موندم بخدا پارسال دخترم کلاس اولی بود توی مدرسه شون نمی دونم کدوم دانش آموز کار بدی انجام داده بوده ...

میتونی به مدیر بگی، یا اگه بازم کاری نکردن، بیرون مدرسه وایسا وقتی اومد با مادرش حرف بزن