2777
2789
عنوان

حق با کیه راهکار بدید خواهرا

97 بازدید | 2 پست

حق با کیه؟

من یا شوهرم؟

اولش که با هم ازدواج کردیم گفت من بساز بفروشم ولی همون سال ۳ طبقه خونه فروخت و دیگه نخرید به جاش یه تیکه زمین خرید  ولی هیچ وقت مدیریت مالی به من نمیداد مثلا میگفتم طلا بخریم قبول نمیکرد و بعد یک سال از ازدواجمون به من گفت بریم یه شهر دیگه زندگی کنیم تا کار راه بندازه و همین که دخترم به دنیا اومد رفتیم اونجا با دوستش شریک شد ولی اونجا هم پولشو به موقع نمیدادن یا انقدر دیر میدادن که دیگه ما خرجامونو کرده بودیم بدهیامونو باید پس میدادیم 

من دیدم شرایط اینجوریه خودم رفتم سرکار باز برگشتیم تهران موتورا همونجا موند و کار کرد ولی الان باز ۹ ماهه پولشو ندادن و ما داریم با برجی ده تومن زندگی میکنیم ضمنا همونجایی که شوهرم خونه داشت مستاجریم  و پدرشوهرم اجاره میده هرچقدرم بهش میگم برو دنبال یه کاری میگه پول عقب موندمون بدن میرم باغ دیوار میکشم میفروشم مغازه میگیرم ولی حالا کو تا بدن همش میگم زندگیم پر از اشتباهه دیگه من خون به جگر شدم

چکار کنم خسته ام خیلی

سلام عزیزم خوبی ببخش ربطی نداره به این عنوان سوالم،شما در عرض چ مدت پرولاکتینت پایین اومد وباردار شد ...

سلام عزیزم آره بعد یه ماه اقدام باردار شدم فقط تقویت کردم و حسابی به خودم رسیدم ژل رویال خوردم و معجون بارداری و دمنوش برای همسرم

پرولاکتین هیچ مانعی نبود نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.