2777
2789
عنوان

خریدهای واجب خونه

278 بازدید | 20 پست

یخورده نیازمندی هام زیاده و حتما امروز باید برم خرید کنم مهمون داره از تهران برام میاد چند شب میخوان بمونن

ولی نمیدونم خریدهامو چجور بیارم من ساق دستام ضعیفه همسرمم کمر درد داره سنش بالاست نمیتونه میترسم حالش بد بشه 

چیکار کنم باور کنید از دیروز بعد از ظهر ذهنم درگیرشه

همه رو از یه جا بخر اسنپ بگیر بیار دم خونه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از این چرخای خرید نداری

گاری منظورته؟

اخه ما تو محوطه ای هستیم که معمولا چندتا پله میخوره از محوطه خارج میشیم وارد فضایی میشیم که توش عابر بانک و فروشگاه های زنجیره ای هست 

خستم دیگه دلم هم نمیاد اول صبحی به پسر خواهرم زنگ بزنم اون جوونه مدرسش هم تعطیله امروز صبح میگم شاید خواب باشه نه؟

گاری منظورته؟اخه ما تو محوطه ای هستیم که معمولا چندتا پله میخوره از محوطه خارج میشیم وارد فضایی میشی ...

همون پسرخواهرت گزینه خوبیه...پیام بده ببین بیداره یا نه.

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
اسنپ بلندشون میکنه وسایلو اگر پول بیشتر بدم؟من مشکلم بلند کردن کیسه های برنج و چیزای سنگینه واقعا سخ ...

آهان بابا بگو بذار داخل صندوق . دم خونه هم بذاره زمین . بعدش اما باید خودت برداری ببری داخل خونه 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چرخ دستی داری ببر.وسایلت بذار داخلش.اگه نداری ،یکی با خودت ببرخرید.برگشتتی ماشین بگیر دربست

اونجایی که میگم اتفاقا نزدیکه به‌خونمون ولی نمیشه با چرخ دستی برم اصلا باید یجا یکی بلندش کنه 

بعدم کسیو ندارم فقط همسرمه که اونم نمیتونه بیچاره 

دخترم هم سفره وگرنه اگر بود مشکلی نداشتم 

همون پسرخواهرت گزینه خوبیه...پیام بده ببین بیداره یا نه.

پیام دادم بهش هرچند همسرم میگه مزاحمش نشیم جوون شاید کاری داره دلش میخواد بیشتر استراحت کنه 

اگر فروشگاه نزدیک خونتون باشه معمولا شاگرد فروشگاه میاره براتون و یه پولی میگیره ،یا اگر تهرانی از دیج یکالا خرید کن شهرستان هم هستی از افق کوروش آنلاین خرید کن میارن جلو در 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
همون پسر خواهر تون بهترین گزینه است میتونید ساعت 8 زنگ بزنید که خیلی هم زود نباشه من اگه بودم خوشحال ...

بله عزیزم البته اگر ببینم اسنپ بتونه بلند کنه من مشکل ندارم واقعا پول خوبی هم بهش میدم هرچقدر بخواد از در فروشگاه بذاره تپ صندوق اونجا هم خونم ویلاییه بذاره دم خونه دیگه منو همسرم مجبور میشیم باهم بکشیم یا حالا کم کم از تو پلاستیکا جنس کم بکنیم ببریم داخل 

پسر خواهرمم ۱۷ سالشه از همون بچگی پیشم بوده همیشه الانم که سن همسرم رفته بالا کارای سنگین نمیتونه تقریبا چندین ساله کمک دست منه 

اگر فروشگاه نزدیک خونتون باشه معمولا شاگرد فروشگاه میاره براتون و یه پولی میگیره ،یا اگر تهرانی از د ...

این فروشگاه معمولا یه مرد توش کار میکنه صندوقداره و یه خانم برای چیزهای ارایشی بهداشتی فکر کنم

وگرنه من به خوده راننده اسنپ مشکل ندارم ۲۰۰ تومن یا ۳۰۰ تومن بدم برام بلند کنه چون برنج میخوام بگیرم واقعا کیسه برنج خیلی سنگینه