2777
2789
عنوان

خریدهای واجب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 20 پست
این فروشگاه معمولا یه مرد توش کار میکنه صندوقداره و یه خانم برای چیزهای ارایشی بهداشتی فکر کنموگرنه ...

همون شاگرد فروشگاه بگین بیاره تو اسنپ بذاره بعد تو اونطرف هم میتونین از همسایه یا خود اسنپ کمک بگیرین هر چقدر پول اسنپ شد کمی زیاد بدین اگه خونه ویلایی هست که راحته .بعد تو دیوار هم  این چنین آگهی هایی میذارن واسه خرید و کمک و بیشترشون هم ماشین هم دارن میتونین از اونا هم کمک بگیرین  ۳۰۰ هم بدین از خداشونه میان بخصوص که تهرون نیستین و بالطبع مسیر و...نزدیکه و خریدهاتون هم فکر نکنم بیشتر از یه ساعت تایم ببره. 

همون شاگرد فروشگاه بگین بیاره تو اسنپ بذاره بعد تو اونطرف هم میتونین از همسایه یا خود اسنپ کمک بگیری ...

عزیزم اول که با همسرم رفتم چون کسی نبود بعد منم نمیدونستم چیکار کنم بیچاره گونی برنج رو خواست بلند کنه نتونست براش سنگین بود بعد که دونفره خواستیم بلند کنیم هم واقعا نمیتونستیم دیگه یه پسر نوجوون و جوونی مارو دید درجا اومد کمکمون کرد و گذاشتشون برامون دم در اخر هم گذاشت تو اسنپ 

بعد اون هم خود راننده باز پسر جوونی بود گفت راستش من هنوز زیر سن قانونی هستم ۱۷ سالمه ولی خب با گوشی پدرم میام اسنپ. و رانندگیم خوبه ولی برا اینکه چیزی گردنم نباشه براتون اینارو بلند میکنم

خلاصه منم بهش ۲۰۰ دادم دستشونم درد نکنه ما یذره با کمک همسرم خواستیم یه گونی برنج بلند کنیم کمرمون از چندجا گرفت😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول که با همسرم رفتم چون کسی نبود بعد منم نمیدونستم چیکار کنم بیچاره گونی برنج رو خواست بلند ک ...

عزیزم ، ناراحت نشی ها . جای خواهرمی. انگار خودتو زدی تنبلی🙂😉 ، همشهری بودیم پایه میشدم باهات میکشوندم همه جا  . شوخی کردم دیدم نوشتی انگار دستت درد می‌کنه. دخترتون ازدواج کرده یا...؟؟ منم دختر دانشجو دارم. 

عزیزم ، ناراحت نشی ها . جای خواهرمی. انگار خودتو زدی تنبلی🙂😉 ، همشهری بودیم پایه میشدم باهات میکشو ...

عزیزم😄

نه خب سنمونم بالاست دیگه واقعا سخته برا من یکی 

البته همسرم چندین ساله که اینحوره از بعد بازنشستگی به بعد اینطور شدن خب نمیتونه اون بلند کنه خدایی هم گونی برنج سخته جابجا کردنش