2777
2789
عنوان

اون باعث شد من بسوزم 🥲🥲

418 بازدید | 30 پست

من به شوق دیدن یک لحظه ای کراشم رفتم رستوران و سوپ سفارش دادم ولی چون وقت نداشتم تند تند خوردم ک فقط برم ک دیرم نشه و سوپ داغ داغ داغ بود و من مری ام سوووووخت و هنوز ک هنوزه بعد چند ساعته داره میسوزه و اذیتم میکنه از خودم متنفرم ک اونو دوس دارم از خودم متنفرم با اینک بهم گفت نه و پسم زد ولی هنوز بهش فکر میکنم 🥲 ولی امشب ک سوختم دیگ نمیخام دوسش داشته باشم چیکار کنم از ذهنم بره ؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂این سوختن پیغام کائنات هست برای اینکه فراموشش کنی چون آدم مناسبی نیست

من میخام ک فراموشش کنم ولی دست خودم نیست هنوز بهش فک میکنم من از خدامه دیگ نامش ولی میخامش به خودم ک نمیتونم دروغ بگم میتونم ؟؟؟؟؟ چیکار کنم واقعا دیگ نخامش؟

بعد اینکه کارت چیه که در حد چند دقیقه سوپ خوردن هم وقت نداشتی، ایلان ماسک هم انقدر‌ کمبود وقت نداره

من خودمم شاغلم برای پست کردن بسته رفتم وسطش رفتم ی سوپ هم خوردم همش استرس داشتم دیر بشه کارم