2777
2789
عنوان

دوست دارم شوهرم ی بار هم که شده کتک بزنه منو ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 81 پست
ایشالا که میرسی موقعی که دوس شدیم من ۱۳ اون ۱۴ الان من ۲۱ اون ۲۲

خانواده ها راضی بودن؟؟من میخاد بیاد جلو ولی مادر اون و پدر من راضی نیستن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

سریال کیمیا روت اثر گذاشته

قبل اونم همین رو میخواسم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ها راضی بودن؟؟من میخاد بیاد جلو ولی مادر اون و پدر من راضی نیستن

نه خانواده من به خاطر سن کمش مخالف بودن 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آفرین خشونت علیه زنان رو ترویج و عادی سازی کنین نه اینکه کم بهشون ظلم میشه 😏

عزیزم من اصلا چنین قصدی نداشتم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
نه خانواده من به خاطر سن کمش مخالف بودن

چیکارکردید چ قدمی برداشتید ک خانوادتونو راضی کنید

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

خعااااک دوعالم بر فرق سرت خوشی زده زیر دلت دیوووونه بیا من بزنمت جیگرم خنک بشه از دست خنک بازیات😖😖

عزیزم آروم 

مجردم 

بیا بزن 

بهت راهکار بدم ؟وایسا جلوش دعوا کن و هرچی فحش داد فحشش بده و فقط جیغ بکشهرچی کفت ساکت همسایه ها میشن ...

مجردم 

می‌دونم عاقلانه نیست اصلا 

فقط حس رو دارم 

قبل اونم همین رو میخواسم

الان دیگه مصمم تر شدی قکر کردی همه مثل آرش و فیلم ها میان از دلت در میارن یارو میزنه عین خیالشم محل سگ بهت نمیزاره همه کع مثل آرش جنتلمن نیستن یهو دیدی به جا یه سیلی زد ناقصت کرد ایم فانتزی های مسخره رو بریز دور 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

علاقه به رابطه به صورت های دیگه ای هم دارید

یعنی چ

ریشه اش چیه که این فکر به سرت زد؟

از کجا بدونم

خدایااااااااااحکمتتو شکر

مجردم حرص نخور