2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیشو بنامم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست
بخدا همیشه به خدا میگم از لحاظ مالی بد باشیم ولی زندگیمون عاشقانه باشه من خیلی سختی کشیدم،بیپدری،ناپ ...

عیب ندهره عزیزم غصه نخور

خب جرا جدا نمیشی به طلاق فک نمیکنی اصلا؟
بجه داری؟

منم درست تربیت نشدم توخانوادم😂قبول دارم ،بلدنیستم ابراز علاقه کنم،حرف عاشقانه بزنم،خجالت میکشم

از حرفای کوچیک کوچیک شروع لازمم نیس هرچی بقیه میگن بگی هرچی تو ذهن و قلبته رو بگو بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب ندهره عزیزم غصه نخورخب جرا جدا نمیشی به طلاق فک نمیکنی اصلا؟بجه داری؟

اصلا به طلاق فکرنمیکنم چون خونواده حمایت گری ندارم

آره یه پسرکوچولو دارم همه امیدمه

ته دلمم شوهرمو دوسدارم هنوز دوسدارم درست کنم زندگیو بجای رهاکردن

از حرفای کوچیک کوچیک شروع لازمم نیس هرچی بقیه میگن بگی هرچی تو ذهن و قلبته رو بگو بهش

انقد. منو حرص میده منم نمیتونم مث خودش سریع فراموش کنم تامیام خودمو اروم کنم دوباره رفیقاش اعصابمو بهم میریزن

اصلا به طلاق فکرنمیکنم چون خونواده حمایت گری ندارمآره یه پسرکوچولو دارم همه امیدمهته دلمم شوهرمو دوس ...

خب پس حمایت گر نداری بیخیال طلاق ک بشو

بچت بلاخره هست امید زندگیته دگ

با اون خوش باش

با همسرتم صحبت کن مشاوره بفرستش یکاری کن 

اگر دیدی فایذه نداره دگ جاره نیس بایذ تحمل کنی دگ

آره صدا گوشیش بلنده همیشه بعدم با یه تیپایی میره انگار پیرمرده کسی نگاش نمیکنه😂ازلحاظ تعهد مطمئنم ا ...

اسی تو تاپیکات خوندم ازمایش امینوسنتز برا جنین دادی، چی بود جوابش؟

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

انقد. منو حرص میده منم نمیتونم مث خودش سریع فراموش کنم تامیام خودمو اروم کنم دوباره رفیقاش اعصابمو ب ...

حالا نمیدونم شوهرت قدرتتو اگه نمیدونه اونطور که میگید 

من پیشنهاد میکنم کاری به کاریش نداشته باشی و زندگی خودتو کنی ینی گیر ندی بهش شاید وابسته به گیراته اونجوری ازت محبت میگیره

البته خودت بیشتر میشناسی شوهرتو 

حالا نمیدونم شوهرت قدرتتو اگه نمیدونه اونطور که میگید من پیشنهاد میکنم کاری به کاریش نداشته باشی و ز ...

توقع داره هرکار میکنه وهرجا میره کاری بهش نداشته باشم ولی من نمیتونم چون یکم سادست ومیترسم ازش سواستفاده کنن سریع خام حرفای بقیه میشه

خداروشکر پسرم سالم بدنیا اومدجواب آزمایشمم منفی بود

آخی عزیزم خداراشکررررررررررررررررررررر♥️

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

اتفاقا منم چندوقته بابت همین زندگی پس از زندگی سعی میکنم بی‌توجه باشم وبجاش روی نماز وقرانم تمرکز کن ...

والا منم پر دردم،ناامیدم،زندگیم شده حسرت

وقتی میبینم خدا انقدر بین بنده هاش فرق میذاره ازش ناامید میشم و به مهربونیش شک میکنم

بالاخره قسمت بعضیامون درد وغمه