2777
2789
عنوان

شوهرم همه چیشو بنامم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 45 پست
منم اگر از خدا نمیترسیدمحتما خودمو میکشتمچمیدونم شاید اون دنیا هم دروغهحقیقتا دلم مرگ میخواد

انقدررر ب مرگ فکرکردم اما بخاطر پسرم هی سعی میکنم امیدوار بشم که یهههه روز تموم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوسش داریااا

اگه بهش بگی کلی میخنده بهت

همیشه میگه تو منودوسنداری،محبت نمیکنی وتقصیرخودم بوده که از اول به اجبار ازدواج کردموتنفرمو نشون دادم حالاکه آدم شدم ودوسش دارم باورنمیکنه😔

منم همینطور،زندگی پس از زندگی رو نمیبینی؟کسایی که خودکشی میکنن عذاب های وحشتناکی میبینن

اتفاقا منم چندوقته بابت همین زندگی پس از زندگی سعی میکنم بی‌توجه باشم وبجاش روی نماز وقرانم تمرکز کنم ولی چیکارکنم نمیشه بیخیال باشی

درد من با صلوات حل نمیشهدعا کن زودتر بمیرم فقط

خدانکنه عزیزم

میدونی من همش فکرمیکنم ما یکبار میایم تواین دنیا وحق زندگی کردنو داریم پس لایق بهترینهاییم

لذت ببر هرچند سخته ولی جوونی کن