2777
2789
عنوان

شوهرم تو چت به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 63 پست
دیگه شوهرتو باید خودت بشناسی شوهرت می‌دونه عادی نیست این کلمه تو خوانوادتون ؟دیدی ازش عزیزم رو همه ج ...

نه تیکه کلامش نیس بخاطر همین بدم اومده، درصورتیکه پدرم تیکه کلامش عزیزم و. جان بود و ما برامون عادی بود و مامانمم بدش نمیومد ولی شوهرم و خونوادش اینجوری نیستن

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نه خب دیدی وقتی یه دامادی میاد تو خانواده اعضا باهاش راحت و خودمونی برخورد میکنن تا غر ...

عادیه بابا چی میشه مگه، من بابای خودم با خاله هام راحته، با هم دردودل میکنن حتی

ARMY-chatgpt👾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبت خانم یه نگاه به دور و برت بندازی میبینی مردم چرا منفی نگر شدن!خوبه آدم از حد و حدودش پیش نره و ...

اگه اینجوری به شوهر خودش شک داره چرا انتخابش کرد 

یعنی اینقدر خودش و خواهرش،شوهرش و داغون میبینن که بخاطر یه عزیزم بهش بدبین بشن؟؟؟

چه چیزا 

هر چیزی حد و حدودی داره درسته ولی نه انقدر 

کاربری پنجممممم

شوهرش به خواهرش گفته عزیزم غیر طبیعی؟؟؟اون مثل خواهرشه چون باهاش راحته گفته و اینکه شاید تیکه کلامشه ...

تیکه کلامش نیس 

و با این یکی خواهرمم خیلی راحت نیس ، با یه خواهر دیگم. راحته تو سر کله همم میزنن ولی برام مهم نیس اون

اگه اینجوری به شوهر خودش شک داره چرا انتخابش کرد یعنی اینقدر خودش و خواهرش،شوهرش و داغون میبینن که ب ...

خواهرم ک کلا فکر کرده بود شوهرم اشتباهی پیام داده، منم تا حالا از شوهرم موردی ندیدم ولی چون از این کلمه خ استفاده ای نداره و با این خواهرمم راحت نیستن بکار برده برام سوال شد 

فک کنم مجردی ،درسته؟ 

چون وقتی متاهل بشی میفهمی آدما انقد پیچیده هستن که بعد از سالها شاید به یه سری ویژگی ها و اخلاقیاتش شناخت پیدا کنی