2777
2789
عنوان

شوهرم تو چت به خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدم میاد و این چیزا رو نداریم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بده دیگه مگه ما به برادرشوهر عزیزم بگیم عادیه؟

من شوهر خواهرم پسرعمومه عین برادرم دوسش دارم و اونم همینطور

برادرشوهرم ولی هم سن منه تا حالا اینجوری نگفته اگه هم بگه ب حساب احترام میذارم چون میدونم پاکه 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
از چ لحاظ؟

شوهرش به خواهرش گفته عزیزم غیر طبیعی؟؟؟

اون مثل خواهرشه چون باهاش راحته گفته 

و اینکه شاید تیکه کلامشه 

برای یه کلمه نباید فکر منفی کنند و بدبین باشن

کاربری پنجممممم

شوهرش به خواهرش گفته عزیزم غیر طبیعی؟؟؟اون مثل خواهرشه چون باهاش راحته گفته و اینکه شاید تیکه کلامشه ...

مثبت خانم یه نگاه به دور و برت بندازی میبینی مردم چرا منفی نگر شدن!

خوبه آدم از حد و حدودش پیش نره و نخاد ل.اس زدن رو عادی جلوه بده

منونمیفهمم اونایی را که میگن‌ خواهر زن مثل خواهره برادر شوهر و شوهر خواهر هم عین برادر این و دقیقا کی گفته

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اهاا فکر کردم میخوای بگی نباید میگفته عزیزم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه خب دیدی وقتی یه دامادی میاد تو خانواده اعضا باهاش راحت و خودمونی برخورد میکنن تا غریبی نکنه؟

زیاد دیدم طرف و برادر یا خواهر خودش می‌دونه 

کاربری پنجممممم