2777
2789
عنوان

طبقه بالایی عین اسب راه میره

389 بازدید | 20 پست

من طبقه اولم، بالایی مستاجر ماست، ساعت 12 مهمونش الان داشت میرفت تو راه پله با سروصدا درو وا کردم گفتم لطفا ارومتر گفت باشه بعد دوباره شروع کردن😐خودشونم انگار وسیله میکوبن هی روی زمین انگار تو مغزم راه میرن، 

والا من اگ دختر صابخونم طبقه پایینم بود خیلی مراعات میکردم اینا چون چندساله اینجان روشون انگار باز شده شورش دراومده خودمم روم نمیشه زیاد چیزی بگم اه چیکارکنم

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره هیجوقت طبقه پایین نشینی

وقتی خونه‌مال خودتونه از سر سال برید بالا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من خودمم جای دیگه مستاجر انصافا همیشه رعایت میکردم اپارتمان نشینی یعنی ولوم پایین

ماهم همین مشکلو داریم بچم بدوبدومیکنه میزنمش خودمومیزنم فایده نداره پیرزنه طبقه پایین زنگ میزنه صابخونه ،مدیرساختمون یه بارم گذشت نمیکنه

اره اکثرا هم میگنچندین ساله اینجان رومون نمیشه انگار تذکر بدیم

یادت باشه یه مثلی هست که میگه تورو دوس دارم ولی خودمو بیشتر 

بفکر ارامش خودت باش خواهر 

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

ماهم همین مشکلو داریم بچم بدوبدومیکنه میزنمش خودمومیزنم فایده نداره پیرزنه طبقه پایین زنگ میزنه صابخ ...

ادم با بچه کنار میاد ولی این بزرگترا از بچه بدترن 

بی انظباطی و سروصدای بزرگترا رو مخه بیشتر تا بچه

سعی کن طبقه اول بشینی ک مشکل پیش نیاد

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾