2777
2789

بیاید بگید شرایط‌تون چطوریه؟

چقدر آزادی دارید؟ پدر و مادر اذیت نمیکنن؟

من بعد مدرسه دانشگاه رفتم سرکار بودم نامزد داشتم، نامزدیمو بهم زدم لیسانسمو گرفتم کارمو ول کردم الان نشستم خونه درس بخونم ، تحمل خانوادم وحشتناک شده! اجازه نمیدن دو روز پشت سرهم بیرون برم/:

واقعا نمیتونم تحمل کنم! هربارم اعتراض میکنم میگن تو بیکاری لااقل ازدواج کن! رسما حس میکنم نون خور اضافیم 

آینده‌م با درس خوندن عوض میشه بعدش میرم یه شهر دیگه ولی موندم چطور میخام این یکسال رو تحمل کنم!

امروز چون باهاشون مهمونی نرفتم به جاش خونه دوستم بود مامانم دعوای وحشتناکی کرد و بهم میگه حق نداری دیگه بیای خونه😐 فک کردم شوخیه الان که اومدم جدی جدی میگه برو بیرون از خونه! وقنی گفتم باشه پس میرم پیش مامان بزرگم بیخیال شد

تراپی هم میرم الان گیر داده خودت باید پولشو جور کنی وگرنه دیگه اونم حق نداری بری!

اگه برم سرکار باید بیخیال درسم بشم و واقعا نمیخام! هرجور شده میخام درس بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نوجوان که بودم خیلی با مادرم مشکل داشتم 

وقتی دانشگاه رفتم با تلاش مادرم و خودم تونستم به مادر نزدیک بشم و الان با هم خیلی رفیقیم اگر با دوستم به شهر دیگه ای برم یا برم خونشون حتی اگر نشناستش بازم اجازه میده برم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

سلام

به نظر من كسب در امد ارجحيت داره به دانشگاه رفتن

اگر ليسانس داري برو سمت كار

بعدا ً درس رو كنارش ادامه بده

شما فكر ميكني چون مجردي شرايطت اينه

الان دختر همسايه ما شوهرش نفقه كم ميده بهش گفته ندارم بيشتر بدم

اوضاع اقتصاد بده

ادم كلاً كار كنه بهتره

منم خیلی دارم میپوکم هرروز اعصاب خوردی و دعوا

ولی به من میگن برو بیرون من خودم همش خونم ولی خب سرکوفت هست ک چرا ازدواج نمیکنی چرا سرکار نمیری 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من هرروز شش و ربع میزنم بیرون ده برمیگردم خونه زیاد کاری ندارن فقط هی زنگ میزنن کجایی پول تو جیبی دی ...

وای چ خوب چه کاری میری؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

با خانواده زندگی میکنم خیلیم سخت گیرن جوری ک بیرون رفتن با دوستام شد حصرت واسم💔 الانم ی دانشگاه میرم ۱۰ بار طنگ میزنن بابامم ی ادم شکاکه ک روزگار نذاشته واسم الان نمیخامم ازدواج کنم چون از مردا خوشم نمیاد تمام زندگیم شده درس و دانشگام💔ک بتونم برم سرکار یا مهاجرت کنم