2777
2789
عنوان

نهنگ عنبر ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 25 پست

خخخخ مامانه منم ميگه اه ناكام موند كههه اخر سر زنده موند ميگه اخيش اگه ميمرد ناراحت ميشدم دلم نمياد كسي به ارزوش نرسه

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی دم عروسیش با رویا تصادف کرد...تا دم مرگ رفت ولی خدا رو شکر مثل اینکه آخرش بهوش اومد وفقط فلج شد ...

ر‌ویاچی شد؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
واااااااای اره خیلی اون تیکش باحال بود بعدش ارژنگ بادست زد ترکونوش😂😂😂😂

اره ما فقط همون تیکه رو بلند بلند خندیدیم 😂😂😂😂😂

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
خخخخ مامانه منم ميگه اه ناكام موند كههه اخر سر زنده موند ميگه اخيش اگه ميمرد ناراحت ميشدم دلم نمياد ...

طفلی مامانا که برا فیلم هم غصه می خورن...مامان من هم همینجورن...ولی انصافا خیلی صحنه ناراحت کننده ای بود

انصافا یک خیلی خنده دار بود 😂😂😂😂

کلا هر چیزی همون اولش کیفیت داره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
طفلی مامانا که برا فیلم هم غصه می خورن...مامان من هم همینجورن...ولی انصافا خیلی صحنه ناراحت کننده ای ...

مامان من فیلم کوچه بی نام رو رفتیم سینما 

تو کل فیلم فقط نذر میکرد که اون پسره تو هواپیما سقوط نکرده باشه کلا رنگ ب رو نداشت همش صلوات 😢😢

مامان من فیلم کوچه بی نام رو رفتیم سینما  تو کل فیلم فقط نذر میکرد که اون پسره تو هواپیما سقوط ...

واییی  

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
مامان من فیلم کوچه بی نام رو رفتیم سینما  تو کل فیلم فقط نذر میکرد که اون پسره تو هواپیما سقوط ...

اون فیلم هم خیلی پراسترس بود ولی آدم انتظارش رو داشت...ولی این بهش این ادا اطوارا نمیومد....خیلی هم غصه دخترم رو خوردم طفلی نشسته بود عروسی ببینه!