2777
2789
من جلسه آشنایی چایی رفتم برای مادرشوهرم قبل اون گفتم دستت درد نکنه😐😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

نامزدم تالار داره 

یه هفته بعد نامزدی مامانش تو تالارش مراسم یلدا برگزار کرد 

پدرشوهرم میخواست یخمو باز ‌کنه گفت عروس بیا غذا بکش برا خودتت میخواستم بگم منم من سیرم 

گفتم ممنون من چاقم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت منتظر نوه بود نه ؟😂😂

وای یه بار دبیرستانی بودم یه دبیر مرد داشتیم سگ بود

بعد فامیلی منو گفت سوال جواب بدم

سوال که میپرسید بچه ها جواب میدادن 

یدفعه گفت مگه شما همتون رضایی هستین ( مثلا فامیلیم )

منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم اره دیگه بابای من همه اینارو بدنیا اورده ژ

وای اب شدم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

وای یه بار دبیرستانی بودم یه دبیر مرد داشتیم سگ بودبعد فامیلی منو گفت سوال جواب بدمسوال که میپرسید ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
بیچاره😂😂😂

یه بار تو جلسه استاد شیمی کلی توضیح داد تو بنزین فلان مواد هست و اینا بعد آخرش کفت خوب پس تو بنزین چیه بچه ها منم گفتم بنزین کلاس منفجر شده من بیرون انداخت

یبار دبیرستان که بودم سر کلاس میخواستم بگم سکولار 

گفتم کسولار حالا فک کن داشتم جلو چند تا دبیر منتخب به عنوان دانش اموز برتر کنفرانس میدادم😂😂