همسرم نمیزاره برم بیرون تازه بزاره هم بچه دارم نمیشه بیرون کار کنم رفتم تو این فارکس لعنتی چهار سال زحمت کشیدم ولی نشد که نشد خیلی افسرده ام حال روحیم خرابه از صب تا شب تو خونه شوهرم کارش آزاده یه روز میره ده روز نمیره آینده ای ندارم واقعا تو خونه پدرشوهرم با منت نشستیم کاش بمیرم اصلا راحت بشم یه راهی بزارین جلو پام منم مثل خواهرتون
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نرم افزار های گرافیکی یاد بگیر تو خونه اگه لب تاپ داری پروژه کار کن.
یا جنس بخر خرد خرد مثلا لباس بچه از اینستا بفروش
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.