2777
2789
عنوان

معلم سیلی زده بهم

150 بازدید | 12 پست

هیچ وقت یادم نمیره 

دوران راهنمایی یه ناظم بود اخلاقش با بچه ها جور نبود 

خیلی تحقیر میکرد 

همچین دستش رو برد بالا کوبید تو صورتم 

کوشام سوت زد 

الان صد سال از اون اتفاق گذشته 

من اون دوران رو تموم کردم 

اما اون کارش رو یادم نمیره

همش میگم چرا خانوادم فرداش نیومدن از من دفاع کنند .

حتی از جلوی اون مدرسه هم رد میشم حس بد میگیرم.

لطفن اگه اعصاب ندارید نرید معلم بشید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس سوم بودم یه معلم وحشی داشتم 

هر کس تکلیفش کامل نبود دفتر رو پرت میکرد تو صورتش 

همه ی عکس های جشن تکلیفم رو پاره کردم به خاطر اون

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

منم کلاس دوم ابتدایی بودم یه معلمی داشتیم معلم که نه ببخشیدا سگ بود بخدا ،هیچوقت حلالش نمیکنم ،چقدر همه میترسیدیم ازش در حدی میترسیدیم و کتکمون میزد روزی نبود کسی از ترس تو شلوارش جیش نکنه 

هرجا هستی الهی خیر نبینی خانم گلشن عوضی سال ۹۰ 

من کلاس سوم بودم یه معلم وحشی داشتم هر کس تکلیفش کامل نبود دفتر رو پرت میکرد تو صورتش همه ی عکس های ...

منم خیلی از این توهین و تحقیر ها تو دوران مدرسه شدم همش رو یادم رفته یا زیاد برام مهم نبوده 

اما این خاطره هم یادمه هم خیلی ناراحتم میکنه

منم کلاس دوم ابتدایی بودم یه معلمی داشتیم معلم که نه ببخشیدا سگ بود بخدا ،هیچوقت حلالش نمیکنم ،چقدر ...

عه سال نود بارم معلم ها یه کم روشنفکر شده بودن 

اگه قبل نود اینا دانش آموز بودی که خیلی خاطره های بدتری داشتی 

یادمه ۱۱سالم بود سرصف صبحگاهی نرفتم حالم خوب نبود ناظم اومد بلایی سرم اوردهیچوقت یادم نمیره یکی هم محکم خوابوندم توگوشم من که خانوادمم روم دست بلند نمیکردن ،روانیی

بعد جالبیش اینجاست چندوقت پیش دیدم گفت قصد ازدواج نداری پسرم فلانه بهانه😑😏

عه سال نود بارم معلم ها یه کم روشنفکر شده بودن اگه قبل نود اینا دانش آموز بودی که خیلی خاطره های بدت ...

نه متولد ۸۱ م ،نه همون سال ۸۹ یا ۹۰ بود 

واقعا بعضیا خیلی بدن ،همه معلمام خوب بودن فقط همین سگ بود ، پنجم هم بد اخلاق بود ولی نه مث این که هرروز کتکمون میزد 

همیشه مارو توی سطل اشغال وایمیساد سر سطل هم میزاشت رو سرمون 

یادمه ۱۱سالم بود سرصف صبحگاهی نرفتم حالم خوب نبود ناظم اومد بلایی سرم اوردهیچوقت یادم نمیره یکی هم م ...

میگفتی ریدم برات معلم بودی اینجوری ،مادرشوهر بشی دیگه چی میشی